BRANSJEORGANISASJON

Dette er Norwegian Gurus of Tech

Norwegian Gurus of Tech ble offisielt stiftet i juni 2018 etter å ha vært drevet blant annet via Facebook-grupper i flere år.

Det startet som en tanke å samle tekniske ressurser innen menigheter i Norge for å inspirere og utruste til teknisk tjeneste. Teknisk tjeneste både i menighet og ellers er gjerne en posisjon som blir sett på som å gjøre den beste jobben hvis det ikke merkes at de er der, og skulle det skje noe så er de gjerne de første til å få høre om feilen som ble gjort.

ANNONSE FRA BOSE:

Tom Heskestad fra Norwegian Gurus of Tech.

Det var etter flere år med inspirasjon fra både lignende grupper både i USA og Sverige at tre personer i 2018 bestemte seg for å gjøre noe mer ut av dette, og startet foreningen Norwegian Gurus of Tech for å blant annet å gjøre det lettere å arrangere større samlinger hvor det kreves litt økonomi i bunnen.

– Vi har i flere år samarbeidet med Lovsang.no og stått for teknisk undervisning på deres årlige samling som samler over 1100 sangere, musikere, teknikere og ledere hvert år, forteller Tom Heskestad, som sitter i styret sammen med Philip Sundbäck, Morten Becher og Jostein Palmesen.

Norwegian Gurus ønsker å hjelpe teknikere i menigheter og menigheter til å kunne gjøre en så god jobb som mulig innenfor de rammene de har fått tildelt. Og det er også viktig for gruppen å undervise i hvorfor den tjenesten de har i menigheten er en veldig viktig del for at budskapet de ønsker å dele skal komme frem.

– Mange teknikere som etter hvert gjør det til sin levevei har startet i teknisk tjeneste i en menighet, da det er et sted hvor man ofte får mulighet til å være med fra ung alder og det er alltid behov for noen som viser interesse for dette området. Teknisk tjeneste i menighet er ikke bare det å jobbe teknisk, vi mener også at det er veldig viktig å være bevisst hvorfor man gjør denne tjenesten med å tjene Gud for å hjelpe å formidle ordet om Ham, sier Tom Heskestad.

 

Fokuserer på «Kristus-sentrerte liv»

NORWEGIAN GURUS er et felleskap av tjenende ledere som fokuserer på å engasjere og utruste frivillige i alle kirkesamfunn til å leve Kristus-sentrerte liv gjennom å tjene innenfor tekniske produksjonsområder som lyd, lys og media i sin lokale kirke. Og som ønsker at budskapet om Gud blir forberedt, tilrettelagt og kommunisert på en effektiv måte.

Nettside:
norwegiangurus.no

 

Menighetsguruer samlet lydbransjen

 

Vil du lese de store, grundige artiklene først av alle? Abonner på den trykte utgaven av magasinet:

Denne artikkelen sto opprinnelig på trykk i nr. 7-2019 av SCENEMAGASINET. Den blir lagt som plussartikkel ila. kort tid. For å kunne lese denne, og andre unike bransjesaker, må du heretter ha gyldig abonnement. Det gir deg digitale fordeler og det trykte bladet først av alle tilsendt via Posten.

Bestill abonnement her og få glede av en rekke fordeler når vi snart lanserer vår nye plusstjeneste!

TIPS OSS! Vil du at vi skal skrive om deg, ditt firma, dine produkter, dine ansatte, dine prosjekter? Vi er avhengig av tips. Send oss et tips her! 

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like