MANAGEMENT

Elina Krantz selger Stand up Norge til All Things Live

Elina Krantz foran Latter på Aker Brygge I Oslo på Årets Stand Upfestival i 2004. Arkivfoto: Heiko Junge / SCANPIX .

Eier Elina Krantz selger humorselskapet Stand up Norge. Kjøperen er konsertgiganten All Things Live, ifølge DN.

Stand up Norge driver blant annet Latter i Oslo, og har en rekke av landets mest kjente komikere i stallen.

ANNONSE FRA BOSE:

Blant dem er Dagfinn Lyngbø, Pernille Sørensen, Johan Golden, Kevin Vågenes og Lisa Tønne.

Krantz startet selskapet i 1997, og selger det nå til All Things Live, melder DN.

Samtidig kjøper hun seg inn i All Things Live.

All Things Live ble til da norske Atomic Soul ble kjøpt opp i 2018, og slått sammen med flere andre nordiske konsertarrangører.

– Jeg føler at vi har fått til så mye som jeg klarer på egen hånd i Norge, så tenkte jeg at det var gøy å prøve på noe enda større og bli en del av en gjeng, sier Krantz til avisen.

(NTB)

Om Stand Up Norge

Stand Up Norge er den største leverandøren av humor i Norge med 17 faste og 50 tilknyttede komikere. Selskapet utvikler konsepter, utfører komedieproduksjoner og driver Latter – det ledende underholdningshuset for humor i Norge. Stand Up Norge solgte nesten 300.000 billetter i 2018, og hadde over 200.000 besøkende på Latter.

Om All Things Live

All Things Live ble etablert i desember 2018 etter Waterland Private Equitys kjøp av ledende nordiske liveunderholdningsselskaper i Danmark, Norge og Sverige.
Med tilsetningen av WKND Festival (Finland) og Stand Up Norge (Norge) i 2019, vil partnerskapet ha over 100 ansatte og dekke hele spekteret fra norske opptredender og komedieproduksjoner, svenske musikalske produksjoner, danske stand-up events og en finsk elektronisk musikkfestival til stadionkonserter med internasjonale artister som The Rolling Stones, Green Day og Eminem.
All Things Live representerer 150 lokale artister på eksklusive kontrakter, promoterer 3 000 lokale og internasjonale arrangemen

ANNONSE
ANNONSE
NTB NTB

Du vil kanskje også like