FIRMAPRESENTASJON, KORONAVIRUSET

Epson skryter av forhandlerne

Stian Georg Andresen, ProDisplay Account Manager hos Epson Europe B.V. Norway Branch, på hjemmekontoret i februar 2021. I Teams-møte med PRO AV MAGASINET. (Skjermbilde.)

– AV-bransjen i Norge er solid og forhandlerne er flinke til å holde tett kontakt med kundene.

Det mener Stian Georg Andresen, ProDisplay Account Manager hos Epson Europe B.V. Norway Branch, som PRO AV MAGASINET nylig «møtte» via et Teams-intervju.

ANNONSE FRA BOSE:

Han på hjemmekontoret i Fredrikstad.

Som så mange andre, er det via Microsoft Teams, møtene som regel skjer.

Men i 2020 møtte vi faktisk Stian Georg på ISE-messen, i februar.

Det var snakk om koronaviruset da, og en del kinesiske selskaper avlyste sin deltakelse på messen, som ellers forløp som normalt.

På dette året har ekstremt mye skjedd, som vi alle vet. Men Stian Georg er optimist, og forteller at Epson i Norge – som har regnskapsåret ut mars 2021 – har gjort det bra.

– Det har blitt mye prosjektjobbing på Teams med partnere og kolleger. Selv om man gjerne skulle reist rundt, og sett på ting sammen, får vi gjort jobben uansett. Jeg ser frem til at man kan få av seg masken og en vaksine, så man kan få være mer synlig, sier Epson-selgeren.

(Artikkelen fortsetter nedenfor).

LES MER OM EPSON HOS PRO AV MAGASINET HER:

3LCD er Epsons styrke

Stian Georg skryter av AV-bransjen, og beskriver den som «solid og med stor innsatsvilje». Det er mange firma og enkeltpersoner som har imponert ham det siste året.

– Videokonferansemarkedet eksploderte jo, og mange eventselskapet har vært flinke til å omstille seg og rette seg mot strømming. Det er også en spennende tid, sier han.

– Men det er klart, det er ikke helt det samme på Teams. I den fysiske verden sitter man gjerne med kaffekoppen etter møtet og har en helt annen dialog. Det er mange gode samarbeidspartner jeg ikke har sett siden ISE-messen i 2020.

Epson presenterer en del av sine 2021-nyheter i løpet av mars 2021, som vi vil komme tilbake til.

 

For ett år siden møtte vi Stian Georg Andresen, ProDisplay Account Manager hos Epson Europe B.V. Norway Branch, på Integrated Systems Europe 2020-messen i Amsterdam. Foto: John Berge, PRO AV MAGASINET.no ©

 

LES OGSÅ:

AV Partner og Epson: «Vi har topp samarbeid!»

ISE 2021 er utsatt til neste sommer

Koronaviruset påvirker den 17. utgaven av verdens største AV-proffmesse

Stor AV-oppgradering hos Ullensaker kulturhus

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like