Se oss i sosialt media

FESTIVAL

Første Beitostølen Live betegnes som «braksuksess»

Avatar photo

Publisert

den

Det ble rundt 9.000 solgte billetter, melder arrangøren Beitostølen Live.

Trekkplastrene var blant annet The September When og ikke minst Sting.
– Det har vært overveldende respons fra publikum, som gir sine jublende tilbakemeldinger i store doser på sosiale medier, forteller Bjørn B. Jacobsen hos DestinasjonsKirurgene til Horecanytt.
Jacobsen melder at Sting-produksjonen var meget godt fornøyd, og det samme var de norske artistene.

Sting var det store trekkplasteret på Beitostølen Live. Foto: Even Varpstuen Evensen.


– Så dette er veldig gledelig og oppløftende for festivalsjef Atle Dalen og hele Beitostølen Live-produksjonen. En fin lagseier kort og godt, sier Jacobsen.

Han mener Sting leverte «en sjelden god konsert, med imponerende lyd.» og legger til: – Når en verdensartist som Sting låter like bra som på CD, ja nesten bedre til og med, er det veldig artig å være på konsert.

Foto: Beitostølen Live.


Jacobsen hevder videre at «alt fungerte på Beitostølen Live.» Det ble ikke meldt om noen problemer fra verken politi eller Røde Kors, på arrangementet som fant sted på Beitostølen skistadion.
– Det er ikke annet å si, at for å være en festival som produseres for første gang, en giga-produksjon på dette nivået med en ekstrem mengde logistikk og teknikk, ble denne første utgaven av Beitostølen Live en publikumsmessig og arrangementsteknisk kjempesuksess, mener Jacobsen.

Foto: Beitostølen Live.


Han påpeker også at det kom mye ros for lyden.
– God lyd er i blant en utfordring for konsert- og festival-arrangører, fordi alle løsninger som handler om scene, lys og lyd, er dyre tjenester å kjøpe på dette nivået, hvis du ønsker det beste, og det ønsker jo alle, men her satset Beitostølen Live på øverste hylle, og får betalt for det i form av publikumsjubel og suksess, sier PR & pressesjefen til Horecanytt.
Det var Bary som leverte lyd-, lys- og bildetjenester på Beitostølen Live, får SCENEMAGASINET opplyst.

Even Varpstuen Evensen
15. juni ·

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Facebook

populær