Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

Multitechnic-Lars håper Prolyte starter opp igjen med nye eiere

Avatar photo

Publisert

den

Det nederlandske selskapet Prolyte Group er konkurs. Hva får det å si for det norske markedet?

– Det betyr mye, fordi det er en betydelig produsent for oss, sier daglig leder Lars Berge hos den norske importøren Multitechnic AS.
Berge sier at Prolyte er blant de tre viktigste leverandørene for det Oslo-baserte LLB-firmaet, som hevder de har den største lagerbeholdningen i bransjen.
Det er snakk om over 80.000 varelinjer, og deriblant ikke små mengder av aluminiumskonstruksjoner for å bygge scener med.
Prolyte, som ble etablert i 1991, hevder på sine nettsider at de er verdens største produsent av materiell for å bygge scener med.

Lars Berge har skjønt i lang tid at noe har vært i emning. De siste månedene har det vært vanskelig å å få tak i alt Multitechnic har bestilt opp til sine kunder.
– Det er en helt fortvilet situasjon nå med at vi ikke klarer å levere trusser til prosjektene vi har ute, sier Berge.
Som har tro på at Prolyte Group blir reetablert, når konkursboet legges ut til salg.
Firmaet skal være lønnsomt, men har strevd med gamle finansielle forpliktelser.
I et brev datert 3. oktober skriver Prolytes administrerende direktør, Lambert Bouwmeester, at selskapet ikke kan drive videre.
Bouwmeester er dog positiv rundt fremtiden og skriver at han håper at selskapets «blå hjerte vil kunne slå videre i en mulig ny form».
– Etter alle solemerker blir selskapet trolig etablert på nytt, uten en møllestein rundt halsen, sier Lars Berge.
Multitechnic-gründeren legger til at de har mye truss på lager for dry-hire, om noen trenger til akutte situasjoner, så er det bare å ta kontakt.
I en pressemelding heter det at Multitechnic AS har distribuert Prolyte produkter siden starten i 1991 og at de ansatte sender sine medfølelser til ansatte og venner i Prolyte Group.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær