LEVERANDØR

Konsertsystemer LLB fusjonerer med Nordic Rentals

Marius Hvistendahl Widerøe (t.v.) og Pål Michael Bratås har sammen bygd opp Konsertsystemer LLB AS. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

Norges og Danmarks største uteleiefirma innen LLB-bransjen slår seg sammen. – Dette blir bra for alle parter, sier gründer og daglig leder Marius Widerøe i Konsertsystemer LLB.

Da SCENEMAGASINET besøkte Konsertsystemer LLB før jul 2018 – for å overlevere SCENEMAGASINET nr. 2•2018 – fikk vi vite nyheten.

ANNONSE FRA BOSE:

Men vi lovte å «holde tett» inntil næringslivsavisen Dagens Næringsliv la ut sin sak. Ettersom den nå (pr. 28.12.2018) er lagt ut på nett (bak betalingsmur), går også vi ut med nyheten.

– De to selskapene vil samlet få en omsetning i 2018 på rundt 200 millioner kroner med rundt 125 ansatte, sier gründer og daglig leder Marius Widerøe i Konsertsystemer LLB om fusjonen med danske Nordic Rentals, til DN.no.

I det nye morselskapet har Nordic Rentals 64 prosent eierandel og Konsertsystemer LLB har 36 prosent. Fra før av eide danske 28 prosent av Konsertsystemer LLB. Fusjonen kommer dermed som en følge av et samarbeid over flere år.

– For den daglig drift har ikke dette så mye å si, mener Marius Widerøe.

– Men det betyr selvsagt bedre innkjøpsbetingelser, legger han til i en samtale med SCENEMAGASINET.no.

Veien fra russebussen på Østerås til den enorme bygningen på Veitvet i Groruddalen i Oslo tok 27 år. Her er Marius Hvistendahl Widerøe foran lokalene i Sven Oftedals vei 6 i Oslo. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

Han understreker også at danske og nordmennene har noe å lære av hverandre og at mer avansert utstyr på deling også er en fin konsekvens av fusjonen.

– Vi blir enda mer konkurransedyktige som følge av fusjonen, sier Widerøe.

– Dette er en «vinn-vinn» for alle parter, da vi ikke opererer i hverandres markeder.

I et større oppslag i SCENEMAGASINET 2•2018 kan du lese mer om Konsertsystemer LLB AS.

 

Marius Hvistendahl Widerøe inne på lageret hos Konsertsystemer LLB AS. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

 

Faksimile fra oppslaget i Dagens Næringsliv.

 

Konsertsystemer LLB AS ble til gjennom en fusjon mellom Konsertsystemer AS og utleieavdelingen til Atea AS (tidl. Fotophono utleie) i 2014. Konseptet er å tilby all type utstyr via utleie til festivaler, konserter, teater, messer/events/konferanser, TV-produksjoner med videre. I 2018 nådde omsetningen for første gang over 100 millioner kroner.

Ved årskiftet 2017/2018 flyttet firmaet inn i nye lokaler på Veitvet i Groruddalen. De nye lokalene er på nærmere 4.000 kvadratmeter. Veien fra russebussen på Østerås til den enorme bygningen på Veitvet i Groruddalen i Oslo tok 27 år.

FAKTA OM KONSERTSYSTEMER

Konsertsystemer LLB AS
Sven Oftedals vei 6
0950 OSLO

Daglig leder: Marius Hvistendahl Widerøe

Leverer komplette løsninger til events, konferanser, konserter, festivaler, TV produksjoner, teater, messer og leverer til alle størrelser og typer oppdrag, fra planlegning til avvikling.

Omsetning 2017: 93,3 millioner kroner.

Marius Hvistendahl Widerøe på kontoret hos Konsertsystemer LLB AS. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like