Se oss i sosialt media

RIKSTEATRET

Årets arrangør 2018: Kulturhuset Ælvespeilet

Avatar photo

Publisert

den

BARCODE, OSLO: Kulturhuset Ælvespeilet i Porsgrunn er den beste arrangøren i 2018. Det mener Riksteatrets jury. Den nye kultursjefen er direkte: – Jeg er overrasket, men samtidig ikke. Vi er et hus som fungerer på en bra god måte.

Erik Friesl startet som kulturhussjef i Porsgrunn 1. mars 2018, og overtok etter Knut Inge Solbu.
Han var dermed «førstereisgutt» på Riksteatrets årlige sesongpresentasjon, hvor et av høydepunktene er prisutdelingen.

Erik Friesl på vei opp til scenen for å motta prisen for Årets arrangør 2018 fra Riksteatret. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no. ©


I begrunnelsen for å gi Kulturhuset Ælvespeilet prisen heter det at de har rutinerte, dyktige ansatte, egne salgstrategier for alle produksjonene og er ofte blant de kulturhusene som er raskt utsolgt.
– For meg er dette en motivasjonsboost uten like. Jeg har kolleger som er iherdige og motiverte. De står på. Dette er fortjent, sier en ydmyk Erik Friesl i forhold til egen innsats, siden han er ny i bransjen.
– Ælvespeilet har en organisasjon som fortsetter den samme gode driven, med delegerte oppgaver. Vi får veldig bra tilbakemeldinger fra hele Grenlands-området. De vet Riksteatret leverer kvalitet.
Erik Friesl sier han før, som Ungdommens kulturmønstring-koordinator, erfarte at Kulturhuset Ælvespeilet i Porsgrunn alltid tok imot sine besøkende musikere og team med profesjonalitet og imøtekommenhet.
– De er alltid blide, og med en «dette fikser vi-holdning», uansett forespørsel!

Riksteatrets teatersjef, Tom Remlov (t.v.) klapper for Årets arrangør. Fra venstre: Fra venstre: Erik Friesl (kulturhussjef), Terese Vangstad (produsent) og Silje Brekke (markedssjef) hos Kulturhuset Ælvespeilet i Porsgrunn. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no. ©

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

oktober 2022
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Facebook

populær