RIKSTEATRET

Årets arrangør 2018: Kulturhuset Ælvespeilet

Fra venstre: Erik Friesl (kulturhussjef), Terese Vangstad (produsent) og Silje Brekke (markedssjef) hos Kulturhuset Ælvespeilet i Porsgrunn. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no. ©

BARCODE, OSLO: Kulturhuset Ælvespeilet i Porsgrunn er den beste arrangøren i 2018. Det mener Riksteatrets jury. Den nye kultursjefen er direkte: – Jeg er overrasket, men samtidig ikke. Vi er et hus som fungerer på en bra god måte.

Erik Friesl startet som kulturhussjef i Porsgrunn 1. mars 2018, og overtok etter Knut Inge Solbu.

ANNONSE FRA BOSE:

Han var dermed «førstereisgutt» på Riksteatrets årlige sesongpresentasjon, hvor et av høydepunktene er prisutdelingen.

Erik Friesl på vei opp til scenen for å motta prisen for Årets arrangør 2018 fra Riksteatret. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no. ©

I begrunnelsen for å gi Kulturhuset Ælvespeilet prisen heter det at de har rutinerte, dyktige ansatte, egne salgstrategier for alle produksjonene og er ofte blant de kulturhusene som er raskt utsolgt.

– For meg er dette en motivasjonsboost uten like. Jeg har kolleger som er iherdige og motiverte. De står på. Dette er fortjent, sier en ydmyk Erik Friesl i forhold til egen innsats, siden han er ny i bransjen.

– Ælvespeilet har en organisasjon som fortsetter den samme gode driven, med delegerte oppgaver. Vi får veldig bra tilbakemeldinger fra hele Grenlands-området. De vet Riksteatret leverer kvalitet.

Erik Friesl sier han før, som Ungdommens kulturmønstring-koordinator, erfarte at Kulturhuset Ælvespeilet i Porsgrunn alltid tok imot sine besøkende musikere og team med profesjonalitet og imøtekommenhet.

– De er alltid blide, og med en «dette fikser vi-holdning», uansett forespørsel!

Riksteatrets teatersjef, Tom Remlov (t.v.) klapper for Årets arrangør. Fra venstre: Fra venstre: Erik Friesl (kulturhussjef), Terese Vangstad (produsent) og Silje Brekke (markedssjef) hos Kulturhuset Ælvespeilet i Porsgrunn. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no. ©

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like