Se oss i sosialt media

NYTT UTSTYR

Leteng har sikret seg agenturet på et nytt, dansk elektronikkmerke som de har stor tro på: SOWA

Avatar photo

Publisert

den

Leteng er nå distributør av SOWA sitt nye trådløse P.A.-høyttalersystem i det norske markedet.

SOWA har satt seg som mål å kombinere dansk designestetikk med bærekraftig treverk, i det de mener er en unik, installasjonsfri høyttalerløsning.

Høyttalerne skal, ifølge påstandene fra produsenten, være «perfekt for arrangementer, konferanser, og mer».

SOWA-høyttalere gir «overlegen lydkvalitet uten kabler og kompliserte oppsett». 

– Vi er glade for å presentere disse flotte produktene i markedet. Det er bare «lekkert», annerledes og har høy kvalitet, sier Øyvind Jacobsen, produkt- og markedssjef i Leteng AS.

Villads Sørensen, gründer og daglig leder i SOWA, på sin side føler seg heldig som har funnet en så spennende distributør for det norske markedet.

– Med Leteng sin lange fartstid, høye integritet, og dyktige organisasjon, er vi sikre på at våre produkter vil bli mottatt godt, sier han.

Ifølge Jacobsen så er dette så visst ekte «PA»: – Public Adress adresserer til systemer som brukes til å forsterke lyd i offentlige områder, som konserter, konferanser og sportsarrangementer, utendørs og inne, slår han fast overfor PRO AV.

– Varene er på lager og flere utleieselskaper har nå vist sin interesse for produktene. Jeg har stor tro på suksess for disse produktene som på mange måter «fyller et hull» i markedet som ellers oversømmes av PA-høyttalere, mener Letengs mann.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse
Skriv en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær