Se oss i sosialt media

NYTT UTSTYR

Liten boks som gjør «alt-i-ett»

Avatar photo

Publisert

den

YoloBox Pro er en videoswitcher, encoder, streamer, monitor, opptaker og lydmikser i ett.

Nå lanseres enheten, under navnet YoloBox Pro Portable Multicam Live Streaming Studio, til den nette sum av 15.090.- inkl. mva., melder den norske distributøren, Focus Nordic – Norway.
YoloBox Pro er tilgjengelig fra juli 2021.

YoloBox Pro har innebygd restreaming-tjeneste, og direkte støtte for livestream på YouTube, Facebook og Twitch. Man kan enkelt logge deg inn på din sosiale konto og starte livesendingen. I menyen kan det legges til grafiske elementer som logoer, lower thirds, bilde i bilde, resultattavle og rullende bildetekster, samt kommentarer til stream, side-by-side, delt visning og mye mer. Du kan enkelt engasjere deg med publikum i sanntid ved å vise kommentar og tilpassede PiP-alternativer, inkludert intervjumodus, innebygde maler som kan redigeres og mulighet til å laste opp egne maler. På denne måten kan du tilpasse og gi streamen ditt et unikt design.
YoloBox Pro har tre HDMI-innganger, én HDMI-utgang, én fullverdig USB-C, som gir opp til åtte kilder og opptil fire fysiske lokale kameraer. De to andre forhåndsinnspilte videoene kan enten lagres på en intern minnebrikke eller fra en nettkilde. YoloBox Pro støtter inngangsoppløsninger på 720p og 1080i/p, samt strømmer på 540p, 720p og 1080p60 etter eget valg, ved hjelp av H.264-kodek. Med HDMI-utgangen, kan du vise streamen din lokalt på enhver HDMI-enhet.
YoloBox Pro har en stor LCD-berøringsskjerm som gir full kontroll over kilder og stream. LCD-skjermen lar deg enkelt bytte mellom kildene med én enkel berøring. Den har også en lydinngang på linjenivå og en separat lydutgang for hodetelefon. Du kan ta opp streamen din direkte i .mp4- format på valgfritt SD-kort (opptil 128GB), ved bruk av den innebygde SD-kortplassen. Med «Line in» inngangen kan du koble YoloBox Pro til en ekstern audio, og mikrofoninngangen kan kobles til mikrofonen for opptak.
YoloBox Pro skjermen er 8″ og har en vekt på 750 gram. Du kan koble til internett ved bruk av den integrerte RJ45 (Ethernet)-porten, WiFi eller via mobilnettverket med et valgfritt SIM-kort. Batterikapasiteten på YoloBox Pro er cirka 3 timer, og den kan lades via USB-tilkoblingen.


Nøkkelspesifikasjoner:
Bærbar livestreaming-enhet for streaming med flere kameraer for profesjonelle sendinger
Kan live-veksle mellom 8 videokilder
Encoder, switcher, monitor, opptaker – YoloBox har alle funksjoner i én enhet
Direkte integrering med YouTube, Facebook og Twitch, og innebygd samtidig streaming
Tilpass din stream med enkel grafikk og engasjer publikum i sanntid med live kommentarer
Touchscreen kontroll
Opptak med flere kameraer
Oppløsning ved direktesending er 5540P/720P/1080P
Vekt 750 g
Størrelse: høyde 27mm, bredde 129mm og lengde 218mm
Basert på en pressemelding.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Facebook

populær