Se oss i sosialt media

NYTT UTSTYR

Nyvinning i AV-bransjen: PPDS lanserer sensor for luftkvalitet

Publisert

den

PPDS hevder de er først ute innen AV-bransjen med de de kaller PPDS Air Quality Sensor.

Enheten kan kobles opp via en USB-A-kabel mot Philips Professional TV-er, digital signage og interaktive display, melder selskapet. Herunder MediaSuite (hospitality), T-Line (education), C-Line (corporate), B-Line (food and beverage / corporate) og Q-Line (universal).
PPDS Air Quality Sensor har en «plug and play»-løsning med fire avanserte sensorer: temperatur i rommet, fuktighet, karbondioksid og partikler.
PPDS sier at luftsensoren er ment å forbedre inneluften i alle typer rom, og mener også at den kan være med på å redusere spredningen av virus, og her nevnes da COVID-19.

PPDS Air Quality Sensor-enhetn.

Det lyder en alarm fra engeten når luftkvaliteten faller under en viss trygghetsstandard, og man får råd om tiltak som kan settes i verk. PPDS mener at luftkvalitet innendørs ofte ignoreres, gir over fire millioner dødsfall pr år over hele verden, og at luften inne i rommene vi oppholder oss har en stor betydning for hvordan vi føler oss der og da – men også på lang sikt. Hvem husker ikke når man satt i klasserommet og ble veldig søvnig og ikke klarte å følge med på hva læreren sa? Energinivå, fokus, produktivitet og oppfattelsesevne blir sterkt redusert når luften er dårlig.
Martijn van der Woude, Director International Business Development hos PPDS, mener at luftkvalitet ofte blir ignorert og ikke vurdert. Han lover flere produkter innenfor samme felt i fremtiden.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2022
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Facebook

populær