Se oss i sosialt media

LLB 2019

LLB 2019: Bransjeforeningen for sceneteknisk produksjon nærmer seg 30 medlemmer

Publisert

den

FORNEBU, BÆRUM: På dag én under LLB 2019 fikk BFSP (Bransjeforeningen for sceneteknisk produksjon) et nytt medlem.

Det var Færder Design fra Sandefjord. De ble medlem nr. 29.
– Det er derfor vi sitter her, for å snakke med potensielle nye medlemmer, møte medlemmene som er med, forteller Sondre Døli og byr på Twist.
Medlemspartner Bjarte Solheim, avd leder utleie hos Hove West, sier at foreningen har betydd høyere samhold i utleiebransjen og et større felles fokus rundt viktige områder som sikkerhet/HMS, rundt rigging, mva-loven og fagorganisering.
– Det er det veldig lite av i vår bransje, sier duoen på spørsmål om det er mange fagorganiserte.

Fra BFSP-standen. Foto: John Håkon Asker, SCENEMAGASINET.no ©


– Hva er de viktigste temaene i år for BFSP?
– Et av de er håndtering av moms fordi deler av oppdragene er unntatt moms. Et annet er sikkerhetskurs. Og vi er opptatt av at det skal komme en formell utdanning innen vårt yrke. Vi er veldig interessert i høyere kompetanse, fordi bedre utdannede mennesker er lengre i bransjen. Det blir et mer attraktivt yrke å være tekniker innen lyd, lys og scene om en slik utdanning kommer. Nå kan hvem som helst henge opp masse utstyr uten fagbrev i vår bransje, mens f.eks. byggebransjen krever kurs og utdanning.
BFSP ble stiftet 1. juni 2015.
Intensjonen med BFSP er å bidra til positiv utvikling av bransjen. Foreningen vektlegger kompetansedeling mellom foreningens medlemmer og interessenter innen sikkerhetsspørsmål for sceneproduksjon. Foreningen har som mål å bidra til høyere grad av standardisering, økt kvalitet og sikkerhet i gjennomføring av scenetekniske produksjoner. Foreningen skal være et talerør overfor myndigheter/media når det gjelder å fremme bransjebehov. Foreningen vektlegger HMS. Aktivt medlemskap skal gi et kvalitetsstempel.

SCENEMAGASINET dekker LLB 2019. Vi har stand på messen, og deler også ut vårt messemagasin alle dagene. Besøk oss gjerne på stand. Vi har popcorn og baconsnacks fra Sundlings som vareprøver.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

september 2022
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Facebook

populær