Se oss i sosialt media

LLB 2019

LLB 2019: Strakk seg litt lengre grunnet kjærligheten til norsk kjæreste og til lyd. Derfor flyttet danske Jesper til Norge.

Avatar photo

Publisert

den

FORNEBU, BÆRUM: Nykommeren Nordic Pro Audio satser på URSA stretchbånd og Wisycom trådløse systemer.

Så hvem er Nordic Pro Audio, det klinger danskt.
– Jeg hadde en norsk kjæreste og ville være mer sammen med henne, forklarer Jesper Kolvig (51).
– Jeg kjente eieren av Nordic Pro Audio, og han ville gjerne satse mer i Norge. De solgte endel til Norge fra Danmark, og nå har vi hatt norsk avdeling siden våren 2018, forklarer Kolvig.
Under LLB 2019-messen hadde danske Jesper Kolvig besøk av en annen nykommer, britiske Ursa Studio Limited, ved grunnlegger Simon Bysshe.
Han forklarer:
– Det fantes en del velcro stretch-produkter for bruk i film, TV og på scene, men de var alle veldig tykke og ukomfortable. Man ble svett og ekkel av å bruke de. Så da bestemte jeg og forretningspartneren min, Laura Smith, for å lage et eget produkt, forklarer Bysse.
De elastiske «plaster»-lignende båndene bindes sammen med velcro, og ment å skjule mikrofonledninger, radiosendere, m.v. på skuespillere, musikere og programledere.
– Det er et lite produkt i en stor produksjon. Men veldig viktig.
Simon Bysshe forteller at URSA har vokst mye via sosiale medier og jungeltelegrafen og nå vil Nordic Pro Audio hjelpe britene med å vokse videre.
– Hvordan er det å starte et nytt selskap innen AV, Jesper?
– Det er krevende. Det handler om å få navnet vårt kjent, slik at folk vet at Nordic Pro Audio er i Norge. Vi har drahjelp med at vi har Wisycom som varemerke. Det er et anerkjent merke innen trådløst utstyr for kringkasting og film. Nå satser vi på å få det også mer inn på konsertmarkedet, men det er klart vi har sterke konkurrenter i Sennheiser og Shure.
– Hva poengterer du rundt Wisycom?
– Det er et italiens merke, med andre muligheter som de andre ikke har, svarer Kolvig.

Jesper Kolvig fra Nordic Pro Audios norske avdeling. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

SCENEMAGASINET dekker LLB 2019. Vi har stand på messen, og deler også ut vårt messemagasin alle dagene. Besøk oss gjerne på stand. Vi har popcorn og baconsnacks fra Sundlings som vareprøver.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Facebook

populær