Se oss i sosialt media

LLB 2019

LLB 2019: LydRommet har suksess med AMX

Publisert

den

FORNEBU, BÆRUM: I en gigantisk kube på LLB 2019 finner vi LydRommet.

LydRommet er et av landets største distributører av lydløsninger og i år har de fokusert på et voksende installasjonsmarked.
De viser fram litt av hvert på hver side, men «det store fokuset i år er på den ene siden av veggen, nemlig AMX», forteller selger Martin Mæland.
AMX er et merke som hører inn under Harman-paraplyen, med løsninger for kontrollstyring og AV over IP. Dette gjør at LydRommet i større grad vil kunne fungere som en totalleverandør mot sine installasjonspartnere.
«Installasjonsmarkedet er stadig økende og dette er vårt store satsingsområde,» forteller produktansvarlig Kjetil Pettersen.
Både små møterom og enorme auditorier tar i bruk slike kontrollsystem.
Kjetil viser hvor enkelt og brukervennlig AMX er i styring av videoriggen på toppen av standen, som har 4K-oppløsning, god bevegelighet og enda større bredde.
Kjetil er positivt overrasket over at det har vært så mange på LLB i år.
«Det har vært både klasser og folk som jobber i universitet som har sett på AMX,» forteller Kjetil.
Martin Mæland bekrefter at det er AMX som har trukket flest besøkende for LydRommet i år.
LydRommets stand har også med seg Lite Nordic, som er skandinavisk distributør av Martin Lighting. Både Lite Nordic og Lydrommet er en del av det skandinaviske Septon Group, med alle Harman-agenturene i sin portefølje.

SCENEMAGASINET dekker LLB 2019. Vi har stand på messen, og deler også ut vårt messemagasin alle dagene. Besøk oss gjerne på stand. Vi har popcorn og baconsnacks fra Sundlings som vareprøver.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2022
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Facebook

populær