Se oss i sosialt media

LLB 2019

LLB 2019: «The cable guy» fra Jørgen Holmefjord

Avatar photo

Publisert

den

FORNEBU, BÆRUM: En kabel er en kabel sier du? 4K-bilder og høykvalitets lyd krever sin kabel, forsikrer selger Per Brustad hos Jørgen Holmefjord.

Under LLB 2019-messen er kabelmannen og hans kollega, salgssjef Torstein Stavdal, blant de aller blideste i et hav av mennesker. For her sitter de midt i smørøyet: omringet av sine mange gode kunder.
Brustad nevner i fleng, Bright, Kinly, Videoutstyr, Lydrommet og så videre.
– Vi er jo en underleverandør til disse. Etter messen i 2017 hadde vi rundt 50 forskjellige kundeoppdrag, og jeg regner med omtrent like mange i år. Man klarer aldri å rekke femti kundebesøk på tre vanlige dager, forteller Per Brustad.
Han viser oss flere av nyvinningene fra hovedleverandør Belden, blant annet en HDMI-kabel med lås som vi bare digger, hadde det ikke vært for den sterke blåfargen.
– Den fås i svart, gult og så videre, sier Per.
– Svart takk, sier vi og smiler.
– Kan du tipse oss når HDMI 2.1-kompatible kabler kommer for salg, sier vi videre.
Per smiler og forsikrer om at det skal han.

Kabelinformasjon! Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©


Selger Per Brustad hos Jørgen Holmefjord forklarer oss litt mer detaljer. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©


På en av skjermene forklares de ulike HDMI-standardene og Jørgen Holmefjord har satt opp en testvisning av et kabelstrekk på over 100 meter: 4K Ultra-High-Definition 12G koakskabel. Rekkevidde inntil 117 meter på et 12Gb/s UHD videosignal.
– Belden har gjort en stor test av sine egne og andres kabler. Det var flere pikselfeil enn man skulle tro, men nå er feilraten mye lavere med den nye generasjonen kabler!
Det norske kabelveteranselskapet Jørgen Holmefjord, som i år runder 35 år på markedet, har også besøk på standen av Angeline Walsh fra Belden Storbritannia.

Angeline Walsh fra Belden Storbritannia sammen med salgssjef Torstein Stavdal i Jørgen Holmefjord AS. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©


Jørgen Holmefjord AS er leverandør av kablingssystemer for lyd og bilde, industri, kommunikasjon, infrastruktur og datarom. Firmaet representerer kjente merkevareprodusenter som nevnte Belden og PureLink, samt Panduit, Fluke Networks, RFS, Assmann, Schill, med flere. Jørgen Holmefjord AS siden etableringen vært ledende på signalkablingssystemer.

Salgssjef Torstein Stavdal (t.v.) og selger Per Brustad hos Jørgen Holmefjord leser spennende magasiner, som KINOMAGASINET og SCENEMAGASINET fra JB Forlag. Vi sverger, magasinene lå der på bordet da vi kom på standen, vi la dem ikke der! Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

SCENEMAGASINET dekker LLB 2019. Vi har stand på messen, og deler også ut vårt messemagasin alle dagene. Besøk oss gjerne på stand. Vi har popcorn og baconsnacks fra Sundlings som vareprøver.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Facebook

populær