Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

LydRommet er valgt som nytt servicesenter for Yamahas digitalmiksere

Avatar photo

Publisert

den

OSLO: LydRommet ble sommeren 2018 Yamahas nye servicesenter for digitalmiksere i Norge.

– Vi er glade og stolte over avtalen med Yamaha, sier selger Alexander Rambøl, som har ansvaret for PA- og touring-produkter.
Han viser Kulturhusmagasinet rundt i lokalene ved Mølleparken i Oslo, hvor LydRommet har et stort lager, verksted og butikk, samt administrasjonslokaler.
For selv om Yamaha er blant de mest stabile mikserne på markedet, kan ting gå i stykker, og dermed behøve service.
– Det vi ser mest av er slitasje eller fuktskader – da gjerne øl!

Alexander Rambøl fra LydRommet med Yamaha-mikseren Rivage PM 10. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©


LydRommet har også en eksklusiv salgsavtale for det norske markedet hva gjelder Yamahas flaggskip innen digitalmiksere, nemlig PM-serien.
På demorommet står den absolutte beste i serien – toppmodellen Rivage PM 10, en svært kostbar sak i øverste prisklasse – som markedet her hjemme har vist stor interesse for, røper LydRommets mann.
Alexander Rambøl viser frem stage-racket han har satt sammen til PM 10-mikseren.
Stage-racket har 64 innganger med de fineste prepampene til YAMAHA med Rupert Neve «SILK»-emulering.
– Dette er virkelig noe som er verdt å prøve sier Rambøl, som selv har lydmikserbakgrunn.
– Det er gøy å se folk når de første gang leker seg med denne funksjonen. Vi har bygd opp racket med komplett LK- og XLR-patch i parallell, slik det ville vært naturlig for et utleie eller kulturhus å gjort. Her kan man låne med seg mikseren å skli rett inn i produksjonen eller kultursalen.

Alexander Rambøl foran racket han har satt sammen. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©


LydRommet tilbyr også de andre Yamaha-digitalmikserne, på lik linje med andre forhandlere.
Det står enormt mange Yamaha-digitalmikser rundt om i det ganske land, fra modellene M7CL, via LS9 til QL og CL.

En liten million til overs?Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©


I 2018 er LydRommet 40 år. Etter en omstrukturering er selskapet nå rustet for nye utfordringer. De har stort fokus på kulturhus, kultursentre og flerbruks/kulturskoler. I 2018 har de blant annet levert alt av lyd, av, sceneteknikk og infrastruktur til Spikkestad kirke- og kultursenter i Røyken kommune i Buskerud og Gystadmarka barneskole på Jessheim i Ullensaker kommune i Akershus.

Top of the line: Yamaha Rivage PM 10. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©

LydRommet AS leverer profesjonelle lydprodukter og lydinstallasjoner til offentlige og private virksomheter i hele Skandinavia.

Firmaet ble stiftet i 1978 av nå avdøde Christian Wille og er idag blant Norges største importører av profesjonelt lydutstyr.
Selskapet består høsten 2018 av femten medarbeidere, med spisskompetanse innen fagfeltene PA, studio, kringkasting, installasjon, og forhandlerrelaterte produkter.
Prosjektavdelingen kan bistå med alt fra forberedende tegninger (AutoCAD) og bygging av rack, kabel og paneler, til installasjon og dokumentasjon til underlag. Serviceavdelingens ansatte med kunnskap og ressurser til å reparere så godt som alle produktene LydRommet fører.
LydRommet holder til øverst på Grünerløkka, sentralt i Oslo. I tillegg til kontorlokalene disponerer de et 1165 m2 varelager, med et serviceverksted som har utstyr og delelager til å reparere så godt som alle produktene de fører.
LydRommet eies av det svenske firmaet Septon.

Alexander Rambøl fra LydRommet inne i demorommet, hvor den gjeve Yamaha-mikseren Rivage PM 10 er selveste kronjuvelen. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Facebook

populær