Se oss i sosialt media

NYTT UTSTYR

Med denne kan du ta kontroll

Publisert

den

Avansert, men enkelt. Så enkelt? Jo, det er mulig. Kramer Control er et styringssysstem basert på konfigurering i skyen gjennom nettleser. 

Selve prosessoren (hjernen) plasseres på et sikkert sted, og kommer i litt ulike utgaver – boks med gateways (kompakt eller rack), boks med flere prossessorer (5,25,50), SW for PC/server (en- eller fler-prosessor) og tablet. Den eneste man betaler for er de ulike prossessor-utgavene som er en engangskostnad. Dashboard-funksjonen har en årlig abonnement pris, men er ikke påkrevet for bruk av kontrollsystemet.

Kramer Control beskrives som et revolusjonerende, brukervennlig skybasert kontroll og styringssystem som gir IT/AV-ansvarlige muligheten til å kontrollere, monitorere og støtte sine AV-system. Systemet er skalerbart og med fjernstyringsmulighetene trenger man aldri å være der selve boksen er.

GUI/styring kan gjøres av Kramer tablets, andre Android/Apple tablets og mobiler, samt PC gjennom nettleser. Man kan ha samme GUI på flere paneler, eller ulike som jobber sammen.

Man må opprette enn bruker hos produsenten for å få tilgang til konfigureringsportalen, og det er påkrevet med en liten sertifisering for å beholde tilgang etter en måned. Denne kan tas online, men i tillegg har distributøren Leteng jevnlige sertifiseringskurs.  Både tilgang til portal og sertifisering er kostnadsfritt.

Man kan lage sitt eget oppsett fra bunnen av – form, farge, funksjon, styrte enheter. Det er også et grafikk- og driverbibliotek tilgjengelig i portalen. Man kan invitere eller bli invitert til å delta i andre sertifiserte personers prosjekter, samt overføre eller overta eierskap over disse. Man kan kopiere prosjekter til feks utrulling av flere like installasjoner.

– Konfigureringen er stort sett drag-and-drop og meny-styrt, forteller produktspesialist Ole Quist hos Leteng. Firmaet har levert systemet for bruk ombord på store og små skip, utdanningsinstitusjoner, forsvar, sykehus, kontor, etc.         

Det er enkelt å bli sertifisert som Kramer Control System Designer eller Programmerer på nett: leteng.no/kurs/kramer-academy


@    

Annonse
Skriv en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

september 2023
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Facebook

populær