ARTISTOMTALE

Mick Jagger ble hjerteoperert. Inngrepet var vellykket.

Mick Jagger (75) er hjerteoperert. En talsperson for Stones-frontmannen sier at inngrepet var vellykket. Foto: Victoria Will / Invision / AP / NTB Scanpix.

Mick Jagger (75) er hjerteoperert og sier han føler seg mye bedre. En talsperson for Stones-frontmannen sier at inngrepet var vellykket.

– Jagger er i fin form og det er ventet at han blir helt frisk igjen, heter det i en uttalelse fredag 6. april 2018.

ANNONSE FRA BOSE:

Senere samme dag la Jagger ut en melding på Twitter der han takket fansen for all støtte.

– Jeg føler meg bedre nå og er på bedringens vei – og takk til sykehuspersonalet for en superb jobb, skriver han.

Jagger har blitt hjerteoperert på et sykehus i New York, men det er ikke opplyst om når operasjonen skjedde eller detaljer om inngrepet.

30. mars 2019 kunngjorde Rolling Stones at de utsatte sin kommende turné i Nord-Amerika så Jagger kunne få nødvendig, medisinsk behandling. Det er blitt oppgitt at han har fått satt inn en hjerteklaff.

Bandmedlemmer har tidligere sagt i intervjuer at de før hver turné går gjennom en grundig helsesjekk. Legene ga Jagger beskjed om at han ikke kunne legge ut på turné nå.

– Jeg er veldig lei meg fordi vi må utsette turneen, men jeg kommer til å jobbe veldig hardt for å være tilbake på scenen så fort som mulig, tvitret han da det ble kjent at han skulle opereres.

No Filter-turneen til det britiske rockebandet skulle ha startet i Miami i Florida i USA 20. april 2019. (NTB)

Fra vårt søsternettsted, VIDEOMAGASINET.no.:

Eagle Rock Entertainment lanserer 21. juni 2019 The Rolling Stones: Bridges to Bremen på Blu-ray/2CD, DVD/2CD og vinyl. Dette er et konsertopptak fra 1997, i forbindelse med gruppens Bridges to Babylon-album.

The Rolling Stones er også aktuell med den nye samleplaten Honk, med 36 essensielle Stones-sanger fra 1971 til 2016. En deluxe-utgave inneholder ti livesanger. Lanseringsdato er 19. april 2019.

ANNONSE
ANNONSE
Redaksjonen Redaksjonen

Du vil kanskje også like