Se oss i sosialt media

DØDSFALL

Minneord om Kristian Heder

Publisert

den

Det er med tungt hjerte og stor sorg at vi mottok meldingen om at en av våre grunnleggere, Kristian Heder, døde brått i sitt hjem i Asker torsdag 19. september 2019.

Kristians bortgang kom uventet på oss, og er et stort tap for alle de som kjente Kristian både privat og på jobb.
Kristian var daglig leder i AVAB Norge, senere AVAB CAC og Bright Norway AS fra 1987 til 2014. Han var en av pionerne i profesjonaliseringen av underholdningsindustrien, en nyskapende og anerkjent lysdesigner og er en av de viktigste pådriverne for utviklingen av bransjen til den moderne industrien den er i dag.
For tiden var Kristian ansatt som økonomi- og administrasjonsdirektør ved Henie Onstad Kunstsenter og fast styremedlem i Bright Group OY.
Kristian hadde mange venner og kolleger i både inn og utland, og var en kjent figur i et stort nett av produsenter, designere, teknikere og andre aktører. Kristian var en sann nestor, og han etterlater seg en stor og verdifull arv som en av de viktigste personene i den norske underholdningsindustrien de senere år.
Kristian var mye mer enn en kollega for svært mange av oss, og vi kjenner alle på sorgen ved tapet av en av våre egne. Savnet etter Kristians pågangsvilje, mot og urokkelighet vil være stort, og tapet av hans kunnskap og historie er et uopprettelig punktum for et kapittel i norsk underholdningsindustris historie.
I denne svært vanskelige tiden går våre tanker til Kristians samboer, deres to barn og øvrige familie.
På vegne av alle ansatte i Bright,
Jan-Inge Ingebrigtsen
CEO, Bright Norway

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2022
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Facebook

populær