Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

LydRommet med AMX-agentur

Avatar photo

Publisert

den

LydRommets installasjonssatsing gjør at de fra 1. februar 2019 blir ny norsk distributør for AMX i Norge. Dermed samler Harman så å si alle proffproduktene sine hos LydRommet.

Som Scenemagasinet skrev allerede i november 2018 hadde LydRommet da fått lov til å selge Harmans AMX-varemerke, som er spesialutstyr for styring: videosvitsjer og kontrollenheter.
Det nye nå er at de overtar Harmans komplette katalog for audio, video og control i Norge. Avtalen har inntil 1. februar vært hos Video Film Int. AS.
Are Terjeson, produkt- og markedssjef i LydRommet, opplyser om at den nye avtalen er løpende og ikke har noen tidsbegrensning.
– Vi ble nok valgt fordi vi allerede distribuerer de andre Harman-merkene*, samt at vi har en uttalt satsing på installasjonsmarkedet, både i personell og i merker, som f eks Audinate, sier
(*: Minus Martin Lighting, som distribueres av søsterselskapet Lite Nordic)

– Denne avtalen vil styrke oss som firma, og gjøre at ambisjonene våre i enda større grad skal lykkes, fortale en glad daglig leder, Ernst R. Berggren i LydRommet da Scenemagasinet stakk innom for en prat tidligere i vinter.
– Vi kan nå møte markedet med en enda større bredde, med kontrollsystemer, video og AV over IP, i tillegg til våre vel etablerte lydløsninger. Jeg gleder meg til å komme i gang, og ser svært lyst på fremtiden, uttaler Berggren i en pressemelding.

Kjetil Pettersen og Ernst R. Berggren i LydRommet. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©


LydRommet har vært Harman-distributør i en årrekke, faktisk helt siden starten for over 40 år siden.
Distribusjonsavtalen med Soundcraft fra 1978 var faktisk årsaken til at selskapet ble etablert, og merker som BSS, Crown, dbx, JBL og Lexicon ble en del av porteføljen i løpet av 80-, 90-, og 2000-tallet.
Harman International Industries, Inc. ble i 2016 kjøpt opp av koreanske Samsung. Selskapet startet i USA i 1953 som Harman Kardon (stiftet av Sidney Harman og Bernard Kardon).
Blant de mange kjente varemerkene fra HARMAN Professional Solutions finner vi AKG Acoustics, nevnte AMX, BSS Audio, Crown International, dbx Professional, DigiTech, JBL Professional, Lexicon Pro, Martin, Soundcraft og Studer.
Med AMX som en del av sortimentet skal LydRommet satse mer på markedet innen systemdesign og programmering av AMX- og SVSi-løsninger.

Harman Nordic er også glade for endringen av distribusjon:
– Dette er et fantastisk partnerskap for Harman, som vil bidra til å ytterligere styrke våre bånd til LydRommet, sier selskapets norske regionsdirektør Joachim Bogetvedt.
http://scenemagasinet.no/lydrommet-skal-fremme-dante-i-norge/
http://scenemagasinet.no/lydrommet-med-storre-installasjonssatsing/
http://scenemagasinet.no/lydrommet-still-going-strong-etter-40-ar/

Kjetil Pettersen og Ernst R. Berggren i LydRommet. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

november 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Facebook

populær