Se oss i sosialt media

KONSERTARRANGØR

Nå har Operaen sitt nye repertoar klart

Publisert

den

På få måneder måtte ballettsjef Ingrid Lorentzen og operasjef Randi Stene lage et helt nytt høst-repertoar.

Vanligvis planlegges repertoaret til Den Norske Opera & Ballett flere år fram i tid. Repertoaret som nå lanseres, er kommet i stand på noen få måneder.
Resten av 20/21-sesongen er fortsatt under planlegging, men før helgen kom de første annonseringene.
«Det er en milepæl at vi kan invitere publikum tilbake til store opera- og ballettopplevelser. Ut av alle begrensningene som pandemien medfører, kommer også nye forestillinger og formater», sier operasjef Randi Stene og ballettsjef Ingrid Lorentzen i en felles uttalelse.
Torsdag 25. juni slippes billettene til forestillingene og konsertene i august og september, samt noen få forestillinger i oktober.
Nasjonaloperaen åpner sesongen Bizets «Carmen», som scenisk konsert, i regi av Natascha Metherell og under Cathrine Winnes’ musikalske ledelse.
Deretter følger koronavennlige konsertframføringer av Wagners «Valkyren» (1. akt) fra «Nibelungenringen» og «Suor Angelica» av Puccini, dirigert av henholdsvis Patrik Ringborg og Eivind Gullberg Jensen.
For de aller minste spilles nyskrevne babyoperaer, og for de litt eldre barna blir det gjensyn med prisvinnende «Purriot og den forsvunne bronsehesten».
Det legges også noen utendørs ballettforestillinger til Linderud gård i Groruddalen. Mer om forestillingene finner du her.
 

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær