NYTT UTSTYR

Nå kommer ekstreme hjemmekino-TV-er fra LG. Kun AV-installatører får selge disse.

Dette vil «redefinere» hjemmekino-opplevelsen, mener LG.

I september 2021 lanserte LG Electronics de aller første Direct View (DVLED) skjermene spesialdesignet for residensinstallasjoner. Dette er superluksus-segmentet.

ANNONSE FRA BOSE:

Disse skjermene bruker fra to til 33 millioner ulike dioder. Det gir alt fra HD, til 4K og 8K-oppløsning.

LED-bildene skapes av diodene på 0,93 mm, som gir høy kontrast og stor lysstyrke, på samme vis som OLED. LG sier at skjermene kan gi en lysstyrke opp til 1.200 nits.

Serien kalles LG DVLED Extreme Home Cinema og tilbys som 16:9-display i størrelser fra 81 til 325-tommer (!), samt som UltraStretch videovegg i størrelsesforholdet 32:9.

Prismessig blir dette da fra 70.000 til 1,7 millioner amerikanske dollar.

LG DVLED Extreme Home Cinema.

Det er kun godkjente installatører som kan selge disse til kundene, og disse blir ikke å finne til salgs i elektronikkbutikker. Skjermene sendes ikke i ordinær pappemballasje, men i egne flightcaser, understreker LG.

«Dette er i sannhet superbilen av hjemmeskjermteknologier,» sier Dan Smith, LG Electronics USA, som er visedirektør for DVLED.

Smith sier at skjermene er laget for å holde i 100.000 timer før bildekvaliteten blir synlig redusert, som tilsier ca. ti år.

Med på kjøpet får man en treårig «helsesjekk» av skjermen av en godkjent installatør og fem års garanti. Man er også koblet opp mot LG Connected Care, slik at vedlikehold kan skje hos LG direkte opp mot skjermen.

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like