NYTT UTSTYR

Nå vil Bose inn på kontormarkedet

Bose Work består blant annet av nye Bose Videobar VB1 og Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC.

Bose er et velkjent og anerkjent merke blant forbrukerne. Nå vil Bose Professional ta med seg denne begeistringen inn på arbeidsplassene.

AMSTERDAM: Under ISE 2020 introduserte den amerikanske elektronikkgiganten sitt nye konsept, BOSE WORK, med følgende nye produkter i fokus:

ANNONSE FRA BOSE:

Bose Videobar VB1 – en lyd- og videoplanke med det som loves å bli «premium audio og video». 4K-bilde og med sporingsteknologi på den som snakker i rommet.

Bose Videobar VB1 har automatiske «beam-steering» mikrofoner og et 4K Ultra-HD-kamera.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC – en ny versjon av forbruekrhodetelefonen, med en Bose USB Link Bluetooth-«dongle», som gjør det enkelt å skifte mellom lydkilder og ikke minst sikre stabil overføring fremfor å være basert på PC/Mac-ens egen Bluetooth-sender. Hodetelefonen har innebygd hele åtte mikrofoner, med stemmeisolasjon og avvisning av støy som viktig del av teknologien.

Nå i juli 2020 kommer 700 UC på markedet, sertifisert for Microsoft Teams. 700 UC har elleve nivåer med støyreduksjon, fra virtuell stillhet til åpen og ambient.

Bose USB Link Bluetooth-modulen gjør det lett å svare på samtaler og svitsje mellom lydkilder.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC er identisk med forbrukerutgaven, men med en USB-dongle som forbedrer funksjonaliteten.

Bose ES1 Ceiling Audio Solution er en ny pakke med forsterkeren PowerSpace P2600A, kontrollenheten ControlSpace EX-440C, høyttaleren EdgeMax EM180 og Sennheisers takhøytaler TeamConnect Ceiling 2 (TCC2)-mikrofon.

Bose Professional ControlSpace EX-440C signalprosessor, EdgeMax EM180 takhøyttaler, PowerSpace P2600A forsterker og Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 (TCC2)-mikrofon.

• En ny høyttalerserie: Bose FreeSpace FS Series Loudspeakers.

Bose Professional FreeSpace FS-høyttalere.

(Artikkelen fortsetter under.)

Les også tilhørende sak til denne:

«Endelig en proff lydleverandør med i gadgets-markedet»

Under et pressemøte, dagen før ISE 2020-messen, fortalte Boses representanter at forbruker over hele verden kjenner til og «elsker» Bose-produktene, og forventer at de også kan og skal brukes like gjerne på jobb, som privat.

Derfor skreddersyr Bose nå flere av modellene fra forbrukermarkedet, som nevnte 700-hodetelefonenen, til profesjonelt bruk.

Illustrasjonsbilde. Foto: Bose.

Samtidig skal alt kunne fungere og passe sammen med kjente systemer som Microsoft Teams, Google Hangouts Meet, Zoom, med flere. Noe som er blitt enda mer aktuelt i etterkant av ISE 2020-messen, hvor samfunnet som helhet er delvis nedstengt grunnet koronaviruset, og det å kunne jobbe sikkert hjemmefra er essensielt for en rekke bedrifter.

Anno 2020 er «arbeidsplassen» like mye hjemme, i bilen, som på en kafé eller på det faktiske kontoret, mener Bose.

Akira Mochimaru er daglig leder for Bose Professional Division. Amerikansk-japaneren var i etterkant av presentasjonen svært opptatt av å få vite hva de oppmøtte journalistene syntes om de nye produktene. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©

Dr. Amar Bose er mannen bak Bose.

Sitat fra Dr. Amar Bose.

Dette er områdene som Bose Professional retter seg inn mot.

Denne kabelsalaten er en saga blott om du går for BOSE WORK, hevdet denne blide Bose-mannen.

Fakta om reisen:

Bose Professional dekket Scenemagasinets endring av den ene flyturen til ISE 2020, og én natts overnatting på hotell. De stilte ingen krav før, under eller etter om noe rundt vår journalistiske dekning, som er foretatt på et selvstendig og helt fritt grunnlag.EM180 takhøyttaler, PowerSpace P2600A forsterker og Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 (TCC2)-mikrofon.

Artikkelen sto opprinnelig på trykk i SCENEMAGASINET 2-2020, og er noe oppdatert etter den tid.

Les også disse sakene om BOSE:

Nordmann fikk sjefsjobben for Bose Professional i Skandinavia

LLB 2019: Bose melder om «skikkelig bra trøkk»

ISE 2019: BOSE Professionals nyheter

To nye PowerShare-forsterkermodeller fra Bose Professional

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like