NYTT UTSTYR

Ny trådløs mikrofonserie fra Shure

Shures nye SLX-D. Foto: Shure.

Shure har i august 2020 lansert sitt nye SLX-D Digital Wireless System.

Produktserien er den digitale erstatteren for det eldre SLX-systemet, med nytt design, «eksepsjonell lydkvalitet», mer pålitelig overføring og strømlinjeformet oppsett, melder Shure i en pressemelding.

ANNONSE FRA BOSE:

Shure fokuserer på at produktserien er allsidig og kan passe hos en lang rekke steder, herunder kirker, forsamlingslokaler, firmamøter, skoler og konserter.

«Vi vet det trengs et fjellstøtt trådløst system som kan skaleres utifra behovet endres», sier Nick Wood, Senior Wireless Category Director hos Shure.

Han mener at Shure med SLX-D tilbyr en «state-of-the-art»-løsning til en rimelig pris.

SLX-D har 120 dB dynamic range, 24-bit digital lyd og 20Hz til 20kHz frekvensrespons (avhengig av mikrofonvalg). Det er 3.2ms latency.

Den norske importøren, Benum, skriver at Shure er en av verdens beste leverandører av trådløs lyd.

«Systemet er laget for å gjøre livet enkelt for installatører, med en utseendemessig enkel profil og rack hardware inkludert i pakken,» melder importøren.

«SLX-D utnytter dette til det fulle og sørger for en bunnsolid stabilitet uten flaue dropouts. Systemet har 100m rekkevidde (avhengig av RF-forstyrrelser, absorbering og refleksjon)», opplyser Benum.

Andre viktige fakta:• RF scan og IR sync – «oppe og går på null komma niks». Eller man kan bruke den innebygde guiden for oppsett som følger med alle mottakere.

• SLX-D batterikapasitet: 8 timers batteri fra enten 2 AA-batterier eller Shure sitt eget oppladbare batteri.

• SLX-D har muligheten for 32 kompatible systemer per 44 Mhz bånd.

• SLX-D er klar for AMX/Crestron og tredjeparts styring.

Kilder: Benum, Shure

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like