KORONAVIRUSET

Natt til første mai-konserter med både Oslo Ess og Jaa9 & Onkl P

Ruller inn på Varemessen natt til første mai: Oslo Ess, her representert ved vokalist Åsmund Lande og Knut-Oscar Nymo. Foto: André Løyning.

Rockere og rappere lar seg ikke stoppe av korona når det gjelder konserter natt til 1. mai: Nå blir det drive-in-konsert og livestrømming i stedet.

Oslo Ess skal trå til på Lillestrøm i regi av Streamy 30. april 2020 – med både drive-in og livestrømming fra klokken ti om kvelden.

ANNONSE FRA BOSE:

– Vi er veldig glade i tradisjoner i dette bandet og har spilt hver natt til første mai siden 2010. Så vi er veldig glade for at det lar seg gjennomføre denne noe spesielle våren også, sier Oslo Ess-medlemmene.

Oslo Ess, som hevder de har innenorgesrekorden i antall konserter på et år, skulle feire tiårsjubileet sitt i år med en rekke storfestivaler.

Siden 2010 har bandet toppet VG-listen med to album, hatt tolv radiohits, og spilt 13 fulle hus på Rockefeller. Nå finner de andre måter å feire på – og spilte nylig takduell mot The Dogs i Oslo.

Før Oslo Ess trår til på torsdagskvelden 30. april, går to andre natt til første mai-veteraner opp på scenen, nemlig Jaa9 & OnklP – som skal opptre noen timer før i samme konsept på parkeringsplassen utenfor Varemessen på Lillestrøm. (NTB)

Jaa9 og Onkl P spiller torsdag 30. april på drive-in-konsert med livestrømming fra Varemessen på Lillestrøm. Også de er natt til første mai-veteraner, i likhet med vennebandet Oslo Ess. Foto: Gitte Johannessen / NTB.

ANNONSE
ANNONSE

Du vil kanskje også like