NYTT UTSTYR

Norsk Sceneteknikk: Økte salget i 2020

Fungerende teknisk leder Geir Ola Brattaker (t.v.) og lyd- og scenetekniker Steffen Solberg hos Turnéteatret i Trøndelag. Foto: Turnéteatret.

– Vi holdt omsetningen oppe i 2020 og økte salget i forhold til året før, noe vi er svært glade for.

Det forteller prosjektleder og markedssjef Alexander Hamm og daglig leder Jan Robert Midtbø hos Norsk Sceneteknikk AS.

ANNONSE FRA BOSE:

– Det daglige salget på nettbutikken og henvendelser var roligere av naturlige årsaker, men ellers har det meste godt som planlagt, forteller duoen.

Hamm forteller at alle de ansatte har jobbet ekstra hardt i 2020.

– Så dette hadde vi ikke klart dette uten flinke kollegaer og ansatte.

– Hva slags produkter har vært mest populære?

– Vi har en enorm økning på vårt det tsjekkiske lysagenturet Robe, så dette er absolutt varemerket som er populært om dagen. Vi har også solgt bra av miljøvennlige røykmaskiner.

– Hvordan vil dere beskrive firmaets år 2020?

– Det har vært både krevende og spennende, men vi har prøvd å se nye muligheter og tenke nytt. Koronasituasjonen har bremset investeringene, noe vi har full forståelse for. Vi har jobbet mest med prosjekter, nybygg og installasjoner.

– Hvordan har dere forholdt dere til kundene i perioder dere ikke har kunnet reise rundt?

– Vi har de fleste møter på Teams, så det har ikke vært noe problem. Vi har også gjennomført opplæring og support av våre produkter på denne måten. Vi gleder oss selvfølgelig til å møte kundene igjen, men denne måten fungerer også bra.

– Tanker om 2021?

– Vi har fortsatt i 2021 med pågående prosjekter og salg med påventende levering. Våre satsningsområder er som før – med fokus på det vi kan best – montering av scenetekniske installasjoner og distribusjon av lys- og sceneutstyr som holder høy kvalitet. Det er en «grønn bølge» også på gang i vår bransje noe som vil innebære en del utskiftninger fremover, spesielt på lyssiden. Energiforbruket må ned på dagens scener for å tilfredsstille fremtidige miljømessige krav, sier Midtbø.

Alexander Hamm og Jan Robert Midtbø inne på showrommet hos Norsk Sceneteknikk AS på Spydeberg i Indre Østfold kommune. Foto: John Berge, PRO AV MAGASINET.no ©

Nytt agentur: Luxibel

I starten av 2020 ble Norsk Sceneteknikk distributør av belgiske Luxibel.

De er en del av AED Group som er et av Europas største utleiefirmaer innen LLB.

Luxibel har hovedfokus på rimelige lystekniske LED-lyskilder for scene og studio som holder høy kvalitet. De har i tillegg en rekke gode løsninger for enkel og god messebelysning med bl.a ferdigkablede lysskinner med strøm og styring for enkel og rask montasje.

Investerte i Robe Esprite LED

Turnéteatret i Trøndelag, med base i eget teaterhus i Verdal, har kjøpt seg nye lyskastere for sin turnévirksomhet.

De har kjøpt nye Robe Esprite LED Profile.

Robe Esprite er en fremtidsrettet LED profil med overfør- og resirkulérbar LED kilde, mener importøren Norsk Sceneteknikk.

«Den er svært brukervennlig og enkel å vedlikeholde, og meget godt egnet for «tøff» bruk når man skal reise rundt,» sier prosjektleder Alexander Hamm.

Robe Esprite LED-riggen til Turnéteatret i Trøndelag. Foto: Turnéteatret.

Artikkelen sto opprinnelig på trykk i PRO AV MAGASINET nr. 1-2021.

LES PRO AV DIGITALT HER (krever abonnement)

BESTILL ABONNEMENT HER!

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like