BEDRIFTSBESØK

Ny giv for Multitechnic

Inge Eidem (t.v.) og Runar Hauge Blesvik (t.h.) er nyansatte hos Multitechnic. Sjefen selv, Lars Berge, i midten. Foto: Multitechnic.

35-årsjubilanten Multitechnic satser friskt videre og har ansatt Inge Eidem som forretningsutvikler.

Runar Hauge Blesvik er også ansatt som selger og ekspeditør hos Oslo-bedriften, som holder til på Alnabru i Oslo.

ANNONSE FRA BOSE:

Multitechnic reklamerer med at de er et av Norges største varehus innen lyd, lys, og sceneprodukter, med et spesielt stort varelager.

Nye systemer skal på plass og det blir en omveltning for mange i bedriften, men teamet er innstilt på forandringene og satser for fullt mot 2020. Tanken er at de nye ansatte skal gi Multitechnic en ny giv, ettersom alle sider av bedriften skal få en oppussing og den ærverdige kjempen skal få fart i businessen.

– Vår misjon blir å bli bedre enn konkurrentene på kundehåntering, sier Inge Eidem, som er kjent fra Audiocenter, og de to firmaene Vinger PA og Zummit AS. Eidem pendler nå fra Kongsvinger til hovedstaden.

– Multitechnic har bransjens største lager og skal sørge for at vi kan levere raskest de produktene kundene forventer å finne hos oss. Vi skal snakke med kundene og sørge for at de ønsker å komme til oss for å bestille varer. Våre kunder har større forventninger til oss enn konkurrentene og de forventningene må vi innfri, sier Eidem.

Han skal holde prosjekter gående for å fornye bedriften på nett, sosiale medier og lagerstyring.

– Vi har allerede de produktene kundene ønsker seg, vi skal nå sørge for at de til en hver tid er på vårt lager, understreker han.

Inge Eidem (t.v.) og Runar Hauge Blesvik (t.h.) er nyansatte hos Multitechnic. Foto: Multitechnic.

Inge og Runar går inn i teamet sammen med Multitechnic-eier Lars Berge og servicesjef Per Kjemo.

Lars Berge har enorm kompetanse på riggprodukter fra Doghty og Prolyte som er ettertraktet hos kundene.

Per Kjemo holder orden på serviceavdelingen og har den tekniske «know how» på elektroniske komponenter, høyttalere, forsterkere, mikseflate og lamper.

Inge Eidem skal heretter håndtere kundekontakt, ekspedering og salg.

Multitechnic AS satset tidlig på en nettbutikk-løsning, gode gamle Mamut webshop, som pr. 2019 er noe gammeldags. Denne har firmaet planer om å oppdatere.

Fra LLB 2019: Thorbjørn Danbolt (t.v.) fra Audiens Norge på besøk hos Multitechnics Lars Berge. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

Fakta:

Multitechnic AS ble startet av Lars Berge i 1985 som personlig firma med lyd og lys installasjon. Etter noen år ble produkter og løsninger etterspurt og det ble en glidende overgang til distribusjon.

Ti år senere, i 1995, ble Multitechnic AS etablert, samt et utleiefirma for produkter som selskapet representerte.

Pr. 2019 er Multitechnics typiske kunder aktører innenfor kringkasting, teater, kultur- og konserthus, utleiebransjen, installatører m.v. Produktsortimentet spenner i dag fra basis forbruksvarer i bransjen, som tape, fargefilter, pærer, teaterkroker etc. til større komplette sceneriggprosjekter.

Les også historien om Multitechnic AS her:

Multitechnic-Berge med 35 års fartstid

Vil du lese de store, grundige artiklene først av alle? Abonner på den trykte utgaven av magasinet:

Denne artikkelen sto opprinnelig på trykk i nr. 4-2019 av SCENEMAGASINET. Bestill abonnement her!

TIPS OSS! Vil du at vi skal skrive om deg, ditt firma, dine produkter, dine ansatte, dine prosjekter? Vi er avhengig av tips. Send oss et tips her! 

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like