Se oss i sosialt media

BILDE

Panasonic + WolfVision = Sant

Avatar photo

Publisert

den

Panasonic har inngått det de kaller «en strategisk allianse» med WolfVision for å integrere presentasjonsløsningen CYNAP Pure BYOD («ta med din egen enhet») i sitt nyeste utvalg av SQ1 4K-skjermer.

De to selskapene har samarbeidet for å skape en såkalt «Smart Display Module»-versjon av den trådløse presentasjonsløsningen som kan plugges inn i Intel SDM-spor til Panasonics toppserie SQ1-utvalg av skjermer for en helt kabelfri løsning.

WolfVision Smart Display Modul gjør det mulig med enkel trådløs deling fra hvilken som helst enhet og applikasjon til skjermen.
Det enhetlige samarbeidssystemet er, ifølge de to selskapene, «den perfekte integrerte løsningen» for møterom, klasserom og samlingsområder med en diskret design, ingen kabling og uten behov for ytterligere programmer, programvare og drivernedlastinger eller -dongler og oppsettsbokser.
Løsningen, som er kompatibel med alle operativsystemer, leverer 4K-oppløsning med opptil fire vinduer på skjermen samtidig. Den er også kompatibel med interaktiv Panasonic-berøringsskjerm SQ1-IR-versjon av visningsområdet – for enkel kontroll ved trykk og for å notere på skjermen.
Det hele er designet for fleksibel installasjon og et bredt spekter av bruksområder fra små møterom til store konferanserom. SQ1 4K-skjermer har avanserte profesjonelle funksjoner i størrelser fra 49 til 98 tommer.

Torbjörn Mähler, nordisk markedssjef ved Panasonic Visual System Solutions. Foto: Panasonic.


«Ved å arbeide tett sammen med WolfVision har vi opprettet en sømløst integrert løsning som kombinerer det mest intuitive produktet for trådløs presentasjon på markedet med Panasonics nyeste Premium-skjermer – basert på Intels bransjeledende SDM-teknologistandard», sier Torbjörn Mähler til Scenemagasinet. Han er nordisk markedssjef ved Panasonic Visual System Solutions.
Cynap Pure leverer skjermspeilingsfunksjon for «BYOD» (ta med din egen enhet), som gir trådløs skjermdeling for alle iOS-, Android-, Windows- og macOS-enheter på en sentrert skjerm. Tilkobling er rask og enkel, og støtte for AirPlay, Chromecast og Miracast-speiling av protokoller betyr at ingen apper, dongler, oppsettsbokser, kabler eller ekstra programvare er nødvendig når du deler innhold på skjermen fra smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner.
Med integrering av Cynap Pure i et innsporet PC-format, er installasjonen enklere og mer sikker enn noen gang, hevder Panasonic. Installasjon inne i skjermen er ukomplisert, og enhetene kan administreres og oppdateres eksternt ved bruk av nettleserbaserte administrasjonsverktøy. Fastvareoppdateringer er gratis, og både tilpassbare og klargjorte API-moduler er tilgjengelige, noe som muliggjør enkel integrering av romkontrollsystem.
 

Salgssjef Kenneth Karlberg fra WolfVision. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©


For mer informasjon:
Panasonic.
Wolfvision.

Her er hele Panasonic sitt skjermutvalg i 2020, presentert under ISE 2020. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©


Les også:
http://scenemagasinet.no/tech-day-med-panasonic/
http://scenemagasinet.no/laserveteranen-hos-panasonic/
http://scenemagasinet.no/10-arsjubilanten-ptz/
http://scenemagasinet.no/na-har-8k-fatt-offisielle-spesifikasjoner-og-logo/

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Facebook

populær