ARTISTOMTALE

Penthouse Playboys-julekonserten kan feire jubileum – for ikke å si vrikkileum

Jens Pikenes skal i desember i år vrikke julen inn for 25. gang, og det går ikke upåaktet hen. Foto: Kristian Tjessem / Penthouse Playboys.

– Vi fortsetter der andre gir opp. Nobelkonserten begynte i 1994 og ga seg i fjor. Vi begynte i 1995 og bare kjører på, sier Jens Pikenes.

Anledningen er julekonserten til Penthouse Playboy, som i 2019 har vært arrangert hele 25 ganger.

ANNONSE FRA BOSE:

– Som vi pleier å si: Intet tre vokser inn i himmelen. Bortsett fra «Penthouse Playboys Vrikker Julen Inn», lyder det videre fra Jens Pikenes, som er playboyenes evige frontfigur og Kjetil Rolness’ alter ego.

Store ord mangler aldri fra Pikenes, som lover et jubileumsshow som «vil overgå alt». I pressemeldingen minnes det om at under all glam, glitter, glede og galskap, med «skeive coverversjoner, drøy verbalhumor, spektakulær scenografi og utrolige kostymer» ligger det en «helproff musikalitet» – besørget av et nimanns orkester.

– Det blir gjesteartister fra absolutt øverste hylle, lokker Jens Pikenes videre, uten å oute navnene på årets utgaver. I fjor vanket for eksempel Vinni og Herborg Kråkevik. Ifølge Dagbladet var de to aller første gjestene i 1995 Kirsti Sparboe og Stein Ingebrigtsen.

Billettene legges ut torsdag, og datoene på Rockefeller i Oslo er 12., 13. og 14. desember – med mulighet for dobbeltkonserter de to siste datoene, ifølge pressemeldingen. (NTB)

ANNONSE
ANNONSE
Gitte Johannessen Gitte Johannessen

Du vil kanskje også like