Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

ProLyd overtok Avid Live Sound fra Benum

Avatar photo

Publisert

den

ProLyd AS har fått et nytt velkjent varemerke innen sin satsing på konsert- og scenemarkedet.

Den 18. oktober 2019 overtok ProLyd nemlig ansvaret for salg, service og support av Avid Live Sound-produkter i Norge.
Agenturet har vært hos Siv. ing. Benum AS siden Avid startet med sine «live sound»-produkter for snart femten år siden.
Et av nøkkeproduktene fra Avid Live Sound er lydmikserne Venue S6L, som ble lansert i 2015.
Benum har solgt og leaset inn S6L til en lang rekke kjente steder og firma, herunder Show-Teknikk AS og Union Scene i Drammen, Folketeatret i Oslo, Bølgen kulturhus i Larvik, Lydkjelleren i Ålesund, Oslo Nye Teater og Latter scene i Oslo.

S6L i bruk under en Karpe-konsert. Foto: Kenneth B. Vadset, Benum. (Gjengitt med tillatelse og hentet fra Avids nettside.)

ProLyd er fra før av klassifisert som Avid Elite Partner og har solgt Avids Pro Tools og kontrollsystemer i over 20 år.
– Vi ble tilbudt Live Sound-agenturet av Avid, forteller Johannes Mollø-Christensen, som er salgssjef og styreformann i ProLyd AS.
– Vi har alltid hatt en god relasjon med Benum, og er kommet til enighet om å overta agenturet. Vi satser på positivt samarbeid videre med Benum, sier Mollø-Christensen.
I en pressemelding skriver styreformannen at «vi er takknemlige for, og verdsetter den store innsatsen Benum med Kenneth Vadseth har lagt ned i produktlinjen de senere årene».

En av de som elsker S6L er Espen Alexander Husby, her avbildet under Karpe-konsert, som front of house-mikser. «Dette er den beste mikseren jeg har brukt så langt,» uttalte Husby over Avids offisielle nettside. «Ingenting har kommet nær S6L i forhold til enkelhet, fleksibilitet og arbeidsflyt. Og det viktigste er at det låter absolutt fantastisk.» Foto: Kenneth B. Vadset, Benum. (Gjengitt med tillatelse og hentet fra Avids nettside.)

 
John Erling Johnson er produktansvarlig for Avid Live hos ProLyd. Han har god kjennskap til produktene og har jobbet mye på S6L-systemene.
«Avid Venue S6L systemene er noe av det ypperste man kan jobbe på når det gjelder lydkvalitet og brukersnitt, sånn er det bare», sier Johnson i den samme pressemeldingen.
Johnson ble ansatt i ProLyd som produktsjef for segmentet «Live og Scene» våren 2019. Les mer om dette her:
http://scenemagasinet.no/her-er-prolyds-nye-pa-mann/
ProLyd har i de siste to årene hatt en betydelig satsning på Live & Scene markedet.
Fra før distribuerer de en rekke merker som DirectOut technologies, Schoeps Mikrophone, RME, Waves Live systemer og dB technologies.

Benum har solgt S6L inn til en lang rekke kjente kulturhus, scener og lydfirma.

– Litt av varemerket til ProLyd er å sy sammen smarte løsninger som ivaretar brukernes behov, samtidig som nye muligheter åpner seg for ny teknologi og effektive løsninger på tekniske utfordringer, fremhever styreformann Mollø-Christensen.
– Hvordan går satsingen på konsert- og scenemarkedet?

– Vi er godt i gang og merker en økning i forespørsler innen fagområdet. Vi har også begynt å gjøre oss bemerket innen anbudskonkurranser, og vant nylig en. Det er gøy! svarer Johannes Mollø-Christensen.

Styreformann og salgssjef Johannes Mollø-Christensen (t.v.) og John Erling Johnson, produktsjef for segmentet «Live og Scene» hos Prolyd. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©

 

S6L i bruk under en Karpe-konsert. Foto: Kenneth B. Vadset, Benum. (Gjengitt med tillatelse og hentet fra Avids nettside.)

Fakta om ProLyd AS i Oslo:
Johannes Mollø-Christensen er produktansvarlig og styreformann i ProLyd AS, som han eier 80 prosent av, mens daglig leder Inge Skaland eier 20 prosent. De stiftet selskapet i romjulen 1996. Deres foreløpig beste år, resultatmessig, var i 2017 da de omsatte for 32,1 millioner kroner.

Johannes Mollø-Christensen (t.v.) og Inge Skaland fra Prolyd. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Facebook

populær