DISTRIBUTØR

CBK satser i Finland

F.v.: Jani Hankimo, daglig leder i Pericad OY og Ole Blom, daglig leder i CBK Distribusjon AS. Foto: CBK.

CBK Distribusjon AS har kjøpt den finske distributøren Pericad OY.

Pericad er en finsk distributør av AV-og IT-produkter til naturlig nok finske forhandlere.

ANNONSE FRA BOSE:

«Vi ser et stort potensial i det nordiske markedet for våre produkter, samtidig som ekspansjonen vil styrke vår posisjon i Norge», sier Ole Blom, daglig leder i CBK Distribusjon, i en pressemelding. Prisen og vilkårene for oppkjøpet er det ikke oppgitt noen detaljer om.

I tillegg til sin eksisterende produktportefølje skal Pericad nå også distribuere Hisense, som er verdens fjerde største TV-skjermprodusent og Yealink sine videokonferanseløsninger, samt CBK sine egne merkevarer LinkIT, Stoltzen og Elivi.

– At CBK ekspanderer til Finland og tar sitt første skritt ut av Norge er utrolig gode nyheter for Hisense. Med dette vil også Hisense ekspandere til Finland sitt AV-marked sammen med Pericad, sier Mikael Holm, Sales Manager Nordics, i Hisense B2B Europe.

(Artikkelen fortsetter nedenfor).

LES OGSÅ:

​CBK sikret seg Skandinavia-agenturet på Hisense

Pericad Oy ble grunnlagt i 1989 og er et aksjeselskap med hjemsted i Espoo. De er importør og distributør rettet mot IT- og AV bransjen, og deres produktportefølje består av kjente merkevarer som Barco og Philips. Pericad har gjennom årene opparbeidet en sterk posisjon i Finland med en stor og lojal kundeportefølje.

– Pericad, som er en kjent aktør på det finske markedet, har i over 30 år bygget opp en sterk og imponerende kundeportefølje. De har dyktige ansatte med relevant teknisk bakgrunn og mange års erfaring fra IT – og A/V bransjen. Pericad og CBK har mye til felles, både når det gjelder bedriftskultur, produktportefølje, kunnskap og kunder, sier Ole Blom.

Daglig leder Ole Blom i CBK Distribusjon AS under ISE 2020, da firmaet lanserte sitt nye Hisense-agentur. Foto: John Berge, PRO AV.no ©

LES OGSÅ:

CBKs forvandlingsår

Ny giv for CBK – med nytt, automatisert lager og ledelsesendringer

​CBK sikret seg Skandinavia-agenturet på Hisense

ANNONSE
ANNONSE
Redaksjonen Redaksjonen

Du vil kanskje også like