Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

Sem & Stenersen Prokom: – Stort utbytte av kulturhuskonferansen

Avatar photo

Publisert

den

DRAMMEN: Sem & Stenersen Prokom er nå i full gang med å spre kunnskap om utleiesystemet BookUp, som gjør det enklere for en kommune å leie ut sine mange ledige lokaler.

– Med vårt system er det lettere å leie ut og lettere å leie et lokale. En kommune forteller oss at de sparte halvt årsverk med digitaliseringen, forteller prosjektleder og rådgiver, Anders Mærøe.
– Hvor nyttig var det for Sem & Stenersen Prokom å være med på messen?
– Vi hadde stort utbytte av å delta på messen ettersom vi etablerte kontakt med mange nye potensielle kunder. Mange kulturhus ser nytten av å gjøre utleie av egne lokaler mer tilgjengelig.
– Fikk dere nye kontakter hos kulturhus, konsertscener etc?
– Det var mange som viste interesse for BookUp, og mange som ønsket å spille inn systemet til sine respektive kommuner. Folk viste mest interesse rundt potensiale for automatisering av de interne prosessene rundt utleie.

Anders Mærøe sier det var flest ledere og kultursjefer som kom til vår stand, mens færre hadde teknisk bakgrunn.
– Har dere fått noen mulige kunder etter messen?
– Absolutt! Det er mange vi skal ha videre samtaler med.
– Hva synes du om konferansen i regi av bransjeorganisasjonen?
– Konferansen var veldig velorganisert og vi følte at vi fikk snakket med mange relevante kontakter.

Fra Prokom-standen. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©


Sem & Stenersen Prokom: prosjektleder Anders Mærøe (t.v.) og salgssjef Bjørn C. Skau. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©


Her er en presentasjons/reklamefilm selskapet har laget:
BookUp gjør det enklere å finne ledige lokaler i kommunen, enten det er fotballbane for vennegjengen, en gymsal for innebandytrening, et klasserom for et kveldskurs eller møtelokaler i sentrum. Her kan du høre mer om hvorfor Frogn kommune valgte BookUp – for innbyggerne, men også for kommunens egen del.

Les om flere av deltakerne i vår messe/konferansereportasje her:
http://kulturhusmagasinet.no/leverandorene-mann-og-kvinner-av-huse-for-kulturhuskonferansen/
FAKTA: Bransjeorganisasjonen Norske kulturhus arrangert høstkonferanseUnion Scene i Drammen mandag og tirsdag 15-16. oktober 2018. Det var over 200 påmeldte deltakere, og for første gang med faglig innhold for alle faggruppene hos kulturhusene. Dermed ble det arrangert en minimesse med leverandørmedlemmene.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær