Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

Skeies salgs- og markedssjef slutter. Nå søker de etter arvtakeren.

Publisert

den

Etter over seks år som salgs- og markedssjef i Skeie sier Knut Godal (49) takk og farvel til bransjen. Nå venter restaurantbransjen.
Godal gir seg formelt sett 1. april 2018, for å starte som administrerende direktør i den Stavanger-baserte restaurantkjeden Ostehusgruppen.
– Jeg kunne ikke si nei til det. Tiden er moden for nye krefter. Det er en uhyre spennende rolle jeg nå får, med ansvar for 60 ansatte og ekspansive planer, sier den alltid blidevestlendingen i en samtale med vårt nettsted.
De ansatte i Skeie fikk vite dette nå rett før jul 2017, og 20.12.2017 ble stillingsannonsen, for å finne Godals erstatter, lagt ut på finn.no.
Knut Godal har de siste årene vært en av Skeies nøkkelpersoner for å utvikle selskapet. Han har selv dratt i havn en lang rekke prestisjetunge salg internasjonalt, både til USA, Storbritannia, Midtøsten og flere andre steder.
– Målet er å finne en arvtaker som kan videreføre det vi har startet, sier Knut Godal, og beskriver salgs- og markedssjefjobben som «en av de kuleste jobbene i markedet».
– Her får man jobbe med internasjonale, globale prosjekter innenfor konserthus, kino, auditorier, planetarium. Det er superinteressant. Det ermasse flotte og hyggelige mennesker i disse bransjene, både her hjemme i Norge og internasjonalt, skryter Godal.
Runar Lien fortsetter i Skeie som selger med fokus på det nordiske kino og kulturmarkedet og på nyåret 2018 er nytilsatte Carsten Boldrup også på plass, som skal fokusere på eksportmarkedene. Han kommer fra lang fartstid i møbelbransjen.
– Det er en gledens dag for meg å kunne fortelle om min nye jobb, selv om det ikke er like populært internt at jeg slutter. Skeie har hatt en fantastisk utvikling, og har bygd grunnmuren for videre vekst. Jeg vil også benytte anledningen til å skryte av mine fantastiske kolleger gjennom disse årene.
Når Knut Godal i 2018 starter for Ostehusgruppen slipper han reiseveien til Sandnes hvor Skeie holder til, da Ostehusgruppen holder hus i Stavanger sentrum, der Godal også selv bor.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

august 2022
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Facebook

populær