Se oss i sosialt media

FIRMAPRESENTASJON

Mener Spectre er tilpasset den nye hverdagen

Avatar photo

Publisert

den

– Vi kan naturligvis ikke forvente en normalisert drift på en god stund og er avhengige av å tilpasse driften og eventuelle ansettelser etter forholdene, sier styreleder Geir K. Johansen i Spectre.

Det fremheves at det nye selskapet – som oppsto i kjølvannet av Bary-konkursen – fortsatt leverer alle tekniske tjenester innen fagfeltet for sceneteknisk produksjon. 

Spectre rendyrker design, produksjon og utleie rettet mot eventer, TV, artister og kulturarrangementer.
CoVid-19 har truffet kultur- og eventbransjen hardt og selskapets eiere er innforstått med at verden ikke kommer tilbake til normalen på lang tid. Derfor er Spectre organisert med mulighet for å kunne tilpasse virksomheten til den nye hverdagen.
«Målsetningen er å fortsette verdiskapningen i tiden fremover. Spectre bygger videre på kulturen fra Bary AS, og mange av ansiktene er de samme. Dette gjør oss godt rustet til å kommunisere med markedet, og å levere de tjenestene som etterspørres. Vi har kompetanse som dekker alt fra TV-produksjoner til event og alle typer kulturarrangementer, som for eksempel konserter, festivaler, teater og artister. Vi bygger videre på velprøvde tekniske løsninger og utstyr. Majoriteten av utstyret fra Bary er overtatt av Spectre, og selskapet har således en av Norges mest omfattende utstyrsparker med variert innhold og høy kvalitet,» sier Johansen.

I en pressemelding sendt ut 29. september fremgår det at Spectre er en samlende betegnelse for de tre søsterselskapene Spectre Operations, Spectre Assets og Spectre Alliance.
Spectre Operations:
Den største nyheten og det viktigste arbeidet fremover dreier seg om Spectre Operations. Dette nyopprettede selskapet skal fronte virksomheten og vil håndtere alt av kundekontakt, prosjektering og utleie. Alle våre kloke hoder som prosjektledere, designere, teknikere og annen omfattende fagkunnskap vil være tilknyttet dette selskapet. For å kunne bli den fremoverlente og fleksible bedriften som fremtiden krever av oss har det blitt flere partnere på eiersiden enn det var i konkursrammede Bary.

Spectre Assets:
De tidligere eierne av Bary fikk som kjent tilslaget på konkursboet etter omfattende forhandlinger, og kjøpte i den forbindelse et såkalt «hylleselskap». Selskapet fikk navnet Spectre Assets, og det er dette selskapet som er eier av utstyrsparken.

Spectre Alliance:
Etter fusjonen mellom Spekter Lys & Scene AS og Bary AS i 2019, ønsket eierne av selskapene et større fokus på kompetanse og utvikling. Søsterselskapet Bary Sales AS ble rigget om, og byttet i oktober 2019 navn til Spectre Alliance. Dette selskapet hadde ved inngangen av pandemien fem ansatte med svært høy kompetanse, og ble ikke berørt av konkursen. Selskapet er under endring, men vil fortsette med å utvikle tjenester for bransjen.
LES OGSÅ:
http://scenemagasinet.no/tidligere-bary-eiere-overtok-konkursboet/
http://scenemagasinet.no/bary-na-med-alle-fargespekter/
http://scenemagasinet.no/bary-skaper-et-finn-for-brukt-utstyr/

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Facebook

populær