Se oss i sosialt media

FIRMAPRESENTASJON

Ny giv for CBK – med nytt, automatisert lager og ledelsesendringer

Avatar photo

Publisert

den

Richard Pedersen er ansatt som ny innkjøps- og logistikksjef i CBK Distribusjon AS. Han får ansvaret for å lede og iverksette strategiske logistikk- og innkjøpsaktiviteter i selskapet, samt kontraktsansvar med leverandører.

Pedersen trer inn i ledergruppen i CBK Distribusjon AS.
– Det blir interessant å bidra til å forme innkjøp og sikre gode relasjoner med våre underleverandører fremover. Jeg ser frem til å videreutvikle gode innkjøpsstrategier, rutiner og systemer i samarbeid med de ulike funksjonene i selskapet, sier Pedersen i en pressemelding.
Richard Pedersen kommer fra stillingen som innkjøpssjef for Plastal AS. Han har i tillegg jobbet som innkjøpssjef i Agrikjøp AS og Lilleborg.
– Richard Pedersen har lang og betydelig erfaring med innkjøp og logistikk. I tillegg er han strukturert, og har en god vurderingsevne. Det var dette som var viktig da vi valgte han til denne stillingen, forteller Ole Blom, administrerende direktør i CBK Distribusjon.
Severin Aarnes ,som har hatt stillingen som innkjøps- og logistikksjef, går over i stillingen som Commercial Manager. Aarnes vil jobbe med kommersiell ledelse, utvikling og vekst i selskapet. Aarnes vil også få leverandøransvar for utvalgte leverandører og fabrikker.

Daglig leder Ole Blom i CBK Distribusjon AS. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©


Nylig har CBK investert i det automatiserte lagersystemet AutoStore som vil bidra til svært effektiv distribusjon til hele landet. Robotsystemet er ferdig implementert høsten 2020.
– Høy servicegrad sammen med leveringsdyktighet er en svært viktig faktor i denne bransjen, noe Autostor vil bidra til, sier Pedersen.
CBK er en av Norges ledende distributører innen våre virksomhetsområder. CBK importerer og distribuerer AV-produkter, nettverksutstyr, kabler, komponenter og tilhørende utstyr til norske forhandlere. CBKs hovedfokus ligger på funksjonelle løsninger, god kompetanse, effektive innkjøpsrutiner og kostnadsbesparende logistikk mot forhandlerne.
Det nye lageret til CBK ble innviet på sensommeren 2020. Det ligger i Gneisveien 30 på Skedsmokorset rett utenfor Oslo, hvor det lagerføres mer enn 5.000 ulike artikler. Her er det en henteluke i åpningstiden.
https://www.facebook.com/cbkdistribusjon/posts/2935971966692012
https://www.facebook.com/cbkdistribusjon/posts/2923294897959719
LES OGSÅ:
http://scenemagasinet.no/%E2%80%8Bcbk-sikret-seg-skandinavia-agenturet-pa-hisense/

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær