Se oss i sosialt media

NYTT UTSTYR

(+) Nei, strømming er ikke så komplisert. Rolv hos Soundware gir gode råd.

Publisert

den

Produktsjef Rolv Valle hos Soundware Norge. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

Produktsjef Rolv Valle hos Soundware Norge slår et slag for at strømming av innhold slett ikke er så komplisert.

Valle forteller at mange hos norske scener og kulturhus tror at dette både er komplisert og dyrt. Men det er det ikke, hevder han.

– Nei da, strømming av event og forestillinger trenger ikke være dyrt, vanskelig eller resurskrevende. Hva om man kunne gjøre det med minimalt av opplæring, med personale som allerede er på jobb? Kan det være en jobb for publikumsverter når man er ferdig med innslipp? sier han forlokkende.

Produktet som Soundware fronter heter multiCAM systems, som Valle påstår har en svært enkel og rask installasjon. Det franskutviklede systemet er laget nettopp med tanke på at det skal være enkelt. Alt styres via touchskjerm.
– Fordi systemet kommer med en lettfattelig «quick-start guide», og at det bare er noen få, enkle tilkoblinger bak på systemet, tar det bare noen få minutter å installere et komplett system med opptil tre fjernstyrte PTZ-kamera, forklarer Soundwares mann.

Rolv Valle sier at «hvem som helst kan bruke systemet», eller man kan velge å la det gå 100 prosent automatisert. Systemet har en innebygget opplæringsmodul, og i løpet av 20 minutter kan operatøren være i stand til å kjøre en «live»-forestilling. Har man ikke tilgjengelig personell til å operere systemet kan man velg å la systemet jobbe helt automatisk, uten operatør.

multiCAm systems er en «alt-i-en»-løsning som setter en stopper for komplisert integrasjon mot annen spesifikk hardware. multiCAM kan sømløst integreres i ditt nåværende miljø.

Produktsjef Rolv Valle hos Soundware Norge. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

FAKTA OM SOUNDWARE:
Danmon Group Norway AS har tolv ansatte, og flyttet høsten 2018 til moderne lokaler på Bryn i Oslo. Soundware Norge jobber mye for NRK og TV2. Soundware Norge har også designet og levert kommunikasjonsløsninger til flere av de store teatrene i Norge. Soundware Norges morselskap er Danmon Group Norway AS, er et heleid datterselskap av Dan Technologies A/S.
 

Denne artikkelen sto opprinnelig på trykk i nr. 5-2019 av SCENEMAGASINET. Bestill abonnement her!

TIPS OSS! Vil du at vi skal skrive om deg, ditt firma, dine produkter, dine ansatte, dine prosjekter? Vi er avhengig av tips. Send oss et tips her! 

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

desember 2023
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Facebook

populær