Se oss i sosialt media

ANNONSØRINNHOLD

Ta kontroll på lyden

Avatar photo

Publisert

den

Britiske Geoff Hellyer jobber for amerikanske Sound Control Technologies (SCT) i Europa.

Lydkontroll-teknologier ligger bak alle produktene som skal gjengi lyd. Et firma har tatt dette begrepet som sitt smarte firmanavn: Sound Control Technologies.

Geoff Hellyer, Business Development Manager i Sound Control Technologies, slår fast at COVID 19-pandemien har endret alt, kanskje for alltid.

Selv i 2022-2023 vet vi ikke nøyaktig hvilke endringer vil på lengre sikt vil se i arbeidshverdagen. Legger du til den globale mangel på komponenter og krise i øvrig forsyningskjede, gjør det tilgang på produkter, og den endelige pris veldig uforutsigbar. 

SCT vil forenkle installasjonen

Sound Control Technologies (SCT) lager extender-bokser, som bringer kompleks styring av flere elementer – som strøm, kontroll, IR, lyd og bilde videre – over en enkelt CAT5e eller CAT6-kabel. SCT-enhetene brukes i avanserte videokonferanseløsninger, og kan sende signalene opp til 100 meter.

SCT støtter PTZ-kamera og løsninger fra Barco, Cisco, Logitech, Panasonic, Poly, Sony, og en rekke andre.

Nett: cbk.no/av-lev/sound-control-

technologies-sct

– Så står vi igjen med to problemer: våre kunder er ikke sikre på hvordan de skal gjøre bruk av sine kostbare tekniske installasjoner i fremtiden, og også det mulige overskuddet på den fysiske kontorplassen for de ansatte. I tillegg vet vi ikke hvilke overraskelser neste dag vil bringe. Det er også et problem å skaffe alle de nødvendige komponentene til en komplett ny løsning, sier Geoff Hellyer.

Sound Control Technologies har en lang og suksessfull tradisjon med å løse kunders problemer, og firmaet har tenkt nøye på disse nye utfordringene de nå står i. 

– Det første spørsmålet vi stiller er: Hva er egentlig feil med det utstyret de allerede har? Dersom de har et Poly Room løsning, har de trolig vært ganske fornøyd med kvaliteten, men mangler fleksibiliteten som en mer moderne løsning vil gi. Videoapper som Zoom, Teams og Google Meet har skjøvet tradisjonelle videokonferanseløsninger inn i skyggen, fordi disse er mer fokusert på individuell bruk enn store gruppe-settinger, og gir derfor stor fleksibilitet. Hvordan kan vi få det tradisjonelle til å samarbeide med det nye?

Forsiden og baksiden av RCX-SDA+ enheten.

Dermed er Sound Control Technologies klar med en ny boks: SDA+. SDA+ er en enkel komponent som kan innlemmes i Poly Room-løsningen man allerede har. Den gjør da den eksisterende løsningen til en moderne soft-video applikasjon som brukere krever i dag. SDA+ legger til alle fordeler og gir fleksibiliteten en moderne BOYD-løsning har, og bygger disse inn i din eksisterende høykvalitets konferanseløsning som du allerede har. 

Denne artikkelen ble opprinnelig kun publisert i nr. 4-2022 av PRO AV MAGASINET, men er noe omskrevet og oppdatert for denne nettpubliseringen.

Les magasinet digitalt her.

Annonse
Skriv en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær