NYTT UTSTYR

To nye PowerShare-forsterkermodeller fra Bose Professional

Bose Professional PowerShare PS404A (foran) og PS604A (bak). Foto: Bose Professional.

Bose Professional integrerer også Dante-teknologi i de to nye modellene, PS404D og PS604D.

Dante er – som lydfolk vil kjenne til – en kombinert soft- og hardware og nettverksprotokoll som leverer ukomprimert, multikanals digitallyd over et standard Ethernet-nettverk.

ANNONSE FRA BOSE:

Boses nye digital-modeller følger tett på lanseringen av analogmodellene PS404A og PS604A.

PS404D og PS604D leverer hhv. 400 watts og 600 watt oppdelt i fire kanaler.

Denne type forsterkere ble lansert av Bose først i 2016, under varemerket Bose PowerShare.

«Konseptet med en multi-kanals forsterker som er frigjort fra den faste arkitekturen med fast strøm per kanal har blitt veldig godt mottatt,» forteller Ashraf Elghamrawi, som er produktsjef for Bose sine proff-forsterkere.

Ashraf Elghamrawi. Foto: Privat.

«Integratorer forteller oss at «kraftdeling» gjør prosjektene deres mer responsive og de har spurt om digitale inngangsmuligheter for enda mer fleksibilitet», legger han til. Av den grunn er disse fire nye modellene nå lansert.

Bose PowerShares teknologi forklares veldig smart i videoen nedenfor. I korte trekk er disse adaptive forsterkerne, ifølge Bose, et fleksibelt og fornuftig valg fremfor å kjøpe forsterkere med altfor mye tilgjengelig watt.

Med Bose forsterkerne kan man styre watt-styrken til f.eks. ulike soner i et lokale/hus, fremfor å måtte kjøpe nye forsterkere når behovene endres.

Selvsagt innenfor parametrene til PowerShare-forsterkerne, vel og merke. Bose sier at man bør se på disse modellene som er «watt-reservoar».

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like