Se oss i sosialt media

NYTT UTSTYR

Klar med IPS1 MKII

Avatar photo

Publisert

den

Nå er LydRommet her med andre utgave av IPS1.

Systemet er etter det vi vet om, ganske unikt og er egenutviklet av LydRommet for å imøtekomme de spesielle kravene man har til medhør i kulturhus, teater eller andre produksjoner.
I dag kan man finne systemet i bruk hos blant annet Riksteateret, Lørenskog Hus, Kilden teater og konserthus, Odeon (DK) og Vendsyssel teater (DK).
Selger Jan-Stefan Hansen hos LydRommet, forteller at systemet er basert på ordinært IP-nettverk og man kan eventuelt bruke en eksisterende infrastruktur som er i bygget.

Dette kan i mange tilfeller forenkle installasjonen betraktelig. IPS1-systemet har også muligheter for å settes opp med radiokanaler eller spillelister i tillegg til vanlig lytting til de salene man ønsker å ha medhør fra.
Oppkall fra en mikrofonstasjon kan gjøres slik at IPS1-høyttalerne deles inn soner og den overstyrer volumet på enheten, slik at oppkall alltid kommer igjennom og ut til artister og medvirkende. Dette er vel et av de store argumentene for å velge IPS1 framfor ordinære høyttalersystemer for medhør.
Enkel integrasjon mot brannalarmanlegg, fast beskjedgivning og «forestillingsmodus» er bare noen av de mange funksjonene som systemet har.
Alle enheter kan også enkelt administreres fra en PC med et enkelt program, som gjør det svært dynamisk i forhold til endrede behov i forhold til de forskjellige produksjonene. IPS1 leverers også som en versjon for bruk mot aktive høyttalere eller installerte lydanlegg.

Prosjektselger Jan-Stefan Hansen holder foredrag om IPS1. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

februar 2024
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Facebook

populær