LEVERANDØR

Trondheim Spektrum valgte Eventim Norge

De neste tre årene skal Eventim Norge sørge for billettsalget til alle arrangement hos Trondheim Spektrum.

Avtalen er 100% eksklusiv. Eventim Norge har tidligere delt billettsalget hos den nye arenaen med Ticketmaster.

Trondheim Spektrum har jobbet med Eventim som sin primære billettpartner siden arenaen gjenåpnet høsten 2019. Den nye avtalen utvider partnerskapet og Eventim Norge er nå altså deres eksklusive billettpartner.

ANNONSE FRA BOSE:

Trondheim Spektrum arrangerer konserter med noen av verdens største artister, internasjonale mesterskap i håndball, store messer og utstillinger, andre idrettsarrangement og bedriftsarrangementer.

Eventim Norge vil fortsette å tilby Trondheim Spektrum hele spekteret av billettfunksjoner, samtidig deler Eventim sin internasjonale kunnskap og erfaring.

Eva Annie Svendsen er direktør i Trondheim Spektrum. Foto: Harald Øren. (Gjengitt med tillatelse.)

Eva Annie Svendsen, administrerende direktør i Trondheim Spektrum, uttaler:

– Vi har valgt Eventim som vår eksklusive billettpartner på grunnlag av en samlet vurdering av markedet. Eventim er en av de beste og største aktørene i markedet og etter vår erfaring med dem fra det siste året, er vi overbevist om at vårt samarbeid vil hjelpe oss å gi unike opplevelser for de besøkende til våre sportsbegivenheter, konserter, show og andre store hendelser i Trondheim Spektrum.

Marcia Louise Titley leder Eventim Norge AS. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©

Marcia Titley, administrerende direktør i Eventim Norge, sier i en pressemelding dette:

– Eventim Norge er veldig fornøyd med å ha muligheten til å fortsette å jobbe med et så fremragende sted som Trondheim Spektrum. Det har vært et privilegium å jobbe med arenaen som billettpartner det siste året, og vi ser frem til å fortsette vårt tette samarbeid i årene som kommer.


Om Trondheim Spektrum:
Trondheim Spektrum er Europas største flerbruksarena med en kapasitet på 12.000 tilskuere og med ni store spilleflater og seks mindre spilleflater fordelt på fire saler under ett og samme tak. Trondheim Spektrum er en fleksibel arena som tillater en rekke forskjellige oppsett med bruk av faste tribuner, mobile tribuner og forskjellige typer gulvbelegg.


Om Eventim Norge og CTS EVENTIM:
Eventim Norge er en del av CTS EVENTIM, en av de ledende internasjonale leverandørene av billett tjenester og live underholdning. I 2019 ble rundt 250 millioner billetter markedsført ved bruk av CTS EVENTIM sine systemer – det være seg gjennom stasjonære billettkontor, online eller fra mobile terminaler. Deres nettbaserte portaler opererer under merker som eventim.de, billetlugen.dk, ticketcorner.ch, ticketone.it og entradas.com. EVENTIM Group inkluderer også mange konsert-, turné- og festivalpromotorselskaper for arrangementer som ‘Rock am Ring’, ‘Rock im Park’, ‘Hurricane’, ‘Southside’ og ‘Lucca Summer’. I tillegg drives noen av Europas mest anerkjente arenaer av CTS EVENTIM, for eksempel LANXESS Arena i Köln, K.B. Hallen i København, Waldbühne i Berlin og EVENTIM Apollo i London. I 2019 genererte den 3 202 sterke arbeidsstyrken mer enn 1,4 milliarder euro i salgsinntekter i 21 land.


LES OGSÅ:

En helt ny start for Eventim Norge

Ti av ti på alle punkt da Bright vant Trondheim Spektrum-leveransen

Tankegangen bak installasjonen hos Trondheim Spektrum

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like