Se oss i sosialt media

LEDER

Velkommen til KULTURHUSMAGASINET!

Publisert

den

Kjære leser! Velkommen til et nytt bransjenettsted, for deg som er glad i kultur og jobber med fagfeltet!
Kultur-Norge er mangfoldig og rikt på alle vis, og mange av kulturopplevelsene skjer i de rundt 150 kulturhusene i landet vårt. Og nettopp det som skjer i denne spennende bransjen er denne nettsidens hovedfokus.
Du som jobber på et kulturhus, du som er engasjert i kulturhusdriften enten som frivillig medarbeider, medvirkende i en lokal teatergruppe eller spiller i et band, du som er engasjert kommunepolitiker med kultur som hovedfelt, du som er ansatt i kommune, stat, forvaltning, du som er ansatt hos en av bransjens mange leverandører …
Det er dere vi lager dette nettstedet for!
Når det skjer noe spennende hos et kulturhus er det målet vårt å fortelle om det. Og vi tror at engasjerte lesere over hele landet vil ha glede av å få vite hvordan andre har det, hva de jobber med, hvilket utstyr de kjøper osv.
Men for å få til alt dette trenger vi din hjelp. Tips oss derfor svært gjerne om små og store nyheter!

  • Har dere kjøpt inn noe nytt utstyr? Har dere solgt nytt utstyr til et kulturhus?
  • Skal dere pusse opp? Bygger dere på, eller bygges det et nytt kulturhus?
  • Har dere ansatt noen nye medarbeidere?

KULTURHUSMAGASINET skal også besøke kulturhusene. Inviter oss gjerne om du vil fortell oss om ditt kulturhus og vise det frem! Og ellers er det en viss sjanse for at vi fra tid til annen også spør på eget initiativ om vi kan komme på besøk.
Vær heller ikke redd for å fortelle oss om debattene i bransjen. Hva er dere opptatte av i ulike beslutningsprosesser? Hva vil dere ha fokus på?
JB Forlag, som står bak nettstedet, er helt fritt og uavhengig – uten bindinger til noen bransjeaktører og vi har 20 års erfaring med bransjejournalistikk, og enda ti år før det med allroundjournalistikk. Du kan derfor føle deg trygg på at vi vil levere stoff av en journalistisk høy kvalitet!
Avslutningsvis vil jeg rette en stor takk til de støttespillerne som er med oss fra dag én: DX, FiberProTector, Skeie og Oslo Lighting Company AS!
Nå gleder vi oss til å starte dekningen! Vi satser på daglig oppdateringer fra mandag 15. mai 2017.
Med beste hilsen
John Berge
Redaktør og daglig leder

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

august 2022
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Facebook

populær