FESTIVAL, KORONAVIRUSET

Vossa Jazz avlyser 2020-festivalen

Vossa Jazz må kaste inn håndkleet i år på grunn av koronasmittefaren. Foto: Vossa Jazz.

Vossajazz, som skulle gått av stabelen 3. – 5. april, har avlyst årets festival.

– Det er en tung avgjørelse, men vi må forholde oss til styrende retningslinjer. Vossa Jazz er selvsagt opptatt av å bidra til å avgrense smitteutbruddet, sier daglig leder Trude Storheim, som lover at festivalen kommer sterkt tilbake i 2021.

ANNONSE FRA BOSE:

Nå jobber Vossa Jazz med å avgrense utfordringer dette vil skape for festivalen og de involverte, og ber om forståelse for at ikke alle svar er klare på nåværende tidspunkt.

Blant annet gjelder dette spørsmål om refundering av billetter, heter det i pressemeldingen.

En festivalgjenger kommer med følgende oppfordring i kommentarfeltet på Vossa Jazz’ Facebook-side :

«Jeg oppfordrer alle som har mulighet til det, til å droppe å få refundert den billetten og slik være med å gi Trude og co. muskler til å forberede en storslagen festival i 2021».

Det gjenspeiler et innlegg i sosiale medier om det samme. Henning Olsen skrev et innlegg der han spurte leserne om de virkelig trenger å få sin billett refundert. I posten, som er delt mer enn 2.300 ganger bare det første døgnet, heter det:

«For om vi nå ser et ras av konkurser og opphør, hva vil skje da? Jo, de pengene du krevde tilbake får du sannsynligvis ikke brukt på noe tilsvarende på lang tid. For går en arrangør konkurs, så er det en mindre til å arrangere fremtidige konserter».

(NTB)

 

ANNONSE
ANNONSE
Gitte Johannessen Gitte Johannessen

Du vil kanskje også like