KORONAVIRUSET

Vazelina-avskjedsfesten i Oslo Spektrum utsettes på grunn av smittefare

Eldar Vågan sier at han og Vazelina Bilopphøggers tenker på koronasituasjonen – før bandet tar avskjed i et utsolgt Oslo Spektrum 20. mars. Her er de i sving på idrettsgallaen tidligere i år. Foto: Fredrik Hagen

Avskjedskonsertene til Vazelina Bilopphøggers i Oslo Spektrum 20. og 21. mars er utsatt – muligens til høsten – på grunn av smittefare.

– Etter anbefalinger fra helsemyndighetene vil våre konserter i Oslo Spektrum bli utsatt. Det vil komme nye datoer, mest sannsynlig til høsten 2020. Dette er avhengig av utviklingen av smittefare og koronavirus, heter det i en melding lagt ut på arrangementets Facebook-side.

ANNONSE FRA BOSE:

Kjøpte billetter gjelder til de nye datoene, og billettkjøpere vil bli orientert via epost, heter det videre – før det loves:

– Det vil komme bedre tider!

Skjermdump fra Vazelinas Facebook-side onsdag.

Dermed må Vazelina Bilopphøggers gjøre det de i det lengste håpet å unngå – å avlyse. Det blir ifølge Eldar Vågan første gang på de 40 årene som bandet har eksistert.

Senest mandag håpet rockeveteranene at det ble noe av de to utsolgte Oslo-konsertene som skulle avrunde avskjedsturneen «40 år med vondt brenn’vin».

– Vi har aldri avlyst eller vært sykmeldt på 40 år, og vil gjøre det vi kan for å kunne fortsette med det, het det da fra bandet i sosiale medier.

ANNONSE
ANNONSE

Du vil kanskje også like