Se oss i sosialt media

KONSERTARRANGØR

Yesplan vil hjelpe

Avatar photo

Publisert

den

Yesplan sier de elsker å inspirere dere som driver kulturhus og konsertsteder og scener rundt omkring i Norge.

«Denne gangen håper vi å gjøre dette ved å lage en undersøkelse som har til hensikt å finne ut hvilke digitale verktøy dere alle bruker og hvor fornøyd dere er med dem. Denne undersøkelsen tar bare fem minutter av din tid, og kan gi veldig verdifull informasjon. Om noen få uker vil vi, basert på dine gode innspill kunne gi deg et overblikk over hvilke digitale hjelpemidler som bransjen anser som de viktigste,» forteller Yesplan.

Høres ikke dette interessant ut? Hvis du fortsatt ikke er overbevist så vil Yesplan gjerne fortelle deg at dedonerer 10 Euro pr. utfylte undersøkelse til en veldighetsorganisasjon!

PS! Yesplan er et skybasert management-system for kulturhus, teatre, kunstsentre, museer, kinoer, festivaler og konserthaller, hvis konsept er: «Jobb raskere, smartere og bedre» med å samle alle ting på et sted.

De har over 300 kunder, og en lang rekke norske aktører er allerede brukere av Yesplan. Se komplett liste her.

Delta i undersøkelsen her!

LES OGSÅ:

Se og lær hvordan Yesplan kan hjelpe ditt konsertsted

Yesplan på frierferd til den norske kulturbransjen

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Facebook

populær