Se oss i sosialt media

NYTT UTSTYR

350 AV-møbelleveranser på rekordtid

Avatar photo

Publisert

den

Spesialproduserte, norske MDF-møbler for AV-bransjen slår an. Siden starten har Audiens Norge levert møbler til 350 prosjekter.

Det er datterfirmaet til Audiens Norge, AViNordic, som står bak egenproduksjonen av AV-møbler rettet mot det profesjonelle markedet.
Thorbjørn Danbolt (daglig leder) og Bjørn Harald Jensen (produksjonssjef AViNordic) har bygd opp egne produksjonslokaler på Skedsmokorset, og ansatte høsten 2019 industridesigneren Marius Kjølseth.

– Det finnes mange møbelsnekkere, men det koster og er tidkrevende. Det er så vidt vi vet ingen på markedet lager disse produktene som vi legger opp til, forteller Thorbjørn Danbolt, daglig leder og gründer av Audiens Norge, til vårt fagblad. Nå har AViNordic ferdigspikret produktspekteret – som spenner alt fra ulike AV-rack, talerstol, teleslyngelampe, m.v.
Og flere produkter er på trappene innen AViNordic-konseptet: Studioinnredninger, videokonferansebord, akustiske innredinger, og flere typer skap og møbler for integrasjon av lyd. Møblene lages i gjennomfarget MDF med 30 prosent høyere slitestyrke enn tradisjonell MDF. – Vi har planer om eksport, men først vil vi gjøre det skikkelig i Norge. Til 2020 skal vi satse utenlands, sier Audiens Norge-sjefen.

Produksjonsleder Bjørn Jensen i AViNordic. Foto: Audiens Norge.


En av årsakene til AViNordics suksess skyldes at mange av de andre leverandørene tilbyr stålskap.
– Våre MDF-skap gir bedre mottaksforhold for trådløse systemer og sparer stedene for mye kostnader med ekstra antenneforsterker, sier Danbolt.
AViNordic-produktene ekspanderer nå videre takket være at andre lydfirmaer og AV-forhandlere tilbyr produktene.

FAKTA: AViNordic produserer møbler og innredninger for integrasjon av moderne lyd, lys og AV-teknikk. Alt lages i et produksjonslokale på Skedsmokorset. Selskapet er et heleid datterselskap av Audiens Norge. Nettside: www.avinordic.com
Les også:
http://scenemagasinet.no/llb-2019-audiens-med-egne-av-mobler-i-fullt-fokus/
http://scenemagasinet.no/audiens-utvider-staben/
Vil du lese de store, grundige artiklene først av alle? Abonner på den trykte utgaven av magasinet:

Denne artikkelen sto opprinnelig på trykk i nr. 6-2019 av SCENEMAGASINET. Den blir lagt som plussartikkel ila. kort tid.

Bestill abonnement her og få glede av en rekke fordeler når vi snart lanserer vår nye plusstjeneste!
TIPS OSS! Vil du at vi skal skrive om deg, ditt firma, dine produkter, dine ansatte, dine prosjekter? Vi er avhengig av tips. Send oss et tips her! 

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær