NYTT UTSTYR

Ny lampe fra norske Snow Professional Lighting

SnowPAR2.

SnowPAR2 «setter en ny standard for LED-PARs», mener produsenten.

Oslo-baserte First Audio har satset stort på sn egen egenutviklede lampeserie Snow, med varemerket Snow Professional Lighting.

ANNONSE FRA BOSE:

I desember 2019 lanserer de en av sine største produktnyheter på lang tid: SnowPAR 2.

Dette er samme type RGBW LED som i SnowARC Pro Quad 40 mkII med 8 graders linser, som ifølge leverandører «gir et massivt lysutbytte i et veldig kompakt chassis.»

Lampen har utskiftbare, magnetiske linser med 20 og 40 grader som medfølger, og gir beam, wash og flood i samme lampe.

W-DMX fra Wireless Solution i Sverige er bygget inn og støtter trådløs DMX og RDM.

SnowPAR 2 ifølge en pressemelding brukes som en W-DMX relay enhet hvor du tar imot W-DMX og sender DMX videre på kabel til lamper som ikke her W-DMX innebygget.

Et OLED touchdisplay gir deg full oversikt over alle funksjoner, som 16-bit dimming, 4 valgbare dimmekurver, avanserte stand-alone funksjoner og en IP65 mikrofon sørger for sound-to-light dersom det er ønskelig.

SnowPAR 2 har en dobbel gulbrakett, med innbygget mottak for ¼ omega brakett for kjapp montering av opphengskrok.

SnowPAR 2 kan også styres med IR-remote og roterbar låvedør kan enkelt monteres dersom det er ønskelig.

Kenneth Hollås, daglig leder hos First Audio, ved siden av lampen det hele startet med og oppfølgeren – Snowpar 2. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

– Vår ambisjoner er ikke begrenset til Norge. Vi tenker internasjonalt, og vi tenker ISE i 2021 i Barcelona, har Kenneth Hollås, daglig leder hos First Audio, uttalt til Scenemagasinet tidligere.

I 2018 omsatte firmaet for nesten sju millioner i Snow-lamper. I 2019 regner de med en dobling. Endelig resultat kommer på nyåret i 2020.

– Aksepten for mindre kjente merker er enklere på raidere for lys enn lyd, fortalte First Audio-sjefen da vi intervjuet ham om Snow-lampene under LLB 2019.

Les også:

LLB 2019: Snølampene fra First Audio skal ut i den store verden

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like