Se oss i sosialt media

BEDRIFTSBESØK

Audiens vokser rekordraskt

Avatar photo

Publisert

den

SKEDSMO: Audiens kan doble omsetningen i 2019. Nå stiftes Audiens Group for å kvalitetssikre den rekordraske veksten.

– Audiens fortsetter som før, men skifter navn til Audiens Group, for å organisere selskapene, forklarer gründer Thorbjørn Danbolt. Han startet selskapet sammen med sin kone Tine Johnsgaard og Jan Sune Adolfsson.
I 2018 omsatte Audiens for 27 millioner kroner. Selskapet budsjetterer for hele 50 millioner kroner i 2019 og har allerede 25 millioner kroner på ordreblokken, forteller Danbolt.
– Vi er nå 20 ansatte i selskapet, og vi leter hele tiden etter nye gode medarbeidere innen lyd-, bilde- og sceneteknikk, sier Danbolt videre.

Thorbjørn Danbolt viser frem noe av Avi Nordic-sortimentet.


– Sweetpoint Listening Studios med etter-klangsanlegg, som dere åpnet i november 2018, hvordan er responsen på dette?
– Helt fantastisk. Vi håpte på noen hundre-tusen kroner i omsetning på den korte tiden i fjor, men klart 1,3 millioner kroner. Det viktigste med studioet er egentlig ikke pre-produksjonsutleie, men å jobbe med etter-klangsanlegg på en proffere måte, hvor vi kan forske og teste ut løsninger. Vi er ikke bare opptatt av å kun levere utstyret, men også å dokumentere løsningene vi leverer. Rommet er også ypperlig for våre nye og egenutviklede akustikkinnredninger.
En nyhet i januar 2019 er at Audiens skal levere alle innerveggene til nye Åsane kulturhus i Bergen.
De skal produseres «in house» i AViNordic AS på Skedsmokorset – som ligger i nabolokalene til morselskapet.
– Har dere internasjonale planer?
– På sikt skal vi begynne med salg utenfor Norge, i de nordiske landene. Men først skal vi gjøre møbel- og akustikkproduktene kjent i Norge.
– Er det flere AAS-anlegg på gang?
– Ja, det kommer flere slike etterklangsanlegg fremover som Audiens skal levere. Det er snakk om kulturhus, kulturbygg og auditorier.

Deler av Audiens-teamet (fra venstre): Øverst: Thorbjørn Danbolt (styreleder), Jo Wang (prosjektleder) Bjørn Harald Jensen (produksjonssjef AviNordic), Julie Ulsnes Adolfsson (markedssjef) og Håvard Apeland (Lager og logistikkansvarlig) Nederst: Cathrine Rossbach Heier (Markedsføring Practice Presto), Bjarte Eltvik Thomassen (prosjektleder) og Are Tomter Hansen (daglig leder).


Etter at Thorbjørn Danbolt på nyåret fratrådte som daglig leder går han nå inn i rollen som arbeidende styreleder og konseptutvikler. – Audiens Norge skal være en stor og fagtung aktør og vi er avhengig av å ha et aktivt styre, som kan gjøre gjennomarbeidede valg for strategi og utvikling. Vi skal ha et solid lederteam som tar seg av den daglige driften, forteller Danbolt.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

februar 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Facebook

populær