Se oss i sosialt media

KORONAVIRUSET

Bryan Adams avlyser i Norge og Danmark

Publisert

den

Bryan Adams’ to konserter i Norge og fire i Danmark er avlyst. Det er foreløpig ikke kommet noe informasjon om de tre konsertene i Sverige denne uka.

Adams tvitret mandag 9. mars at koronaviruset har ført til at lokale myndigheter har avlyst hans konsert i Stavanger og alle konserter i Danmark neste uke.
Ikke lenge etter meldte NRK at smitteoverlege Tore Steen i Oslo mener smittefaren er for stor i Oslo Spektrum, der den canadiske artisten skulle opptrådt tirsdag kveld den 10. mars. Derfor er konserten i Oslo også avlyst.
Dagen etter skulle han holde konsert i DNB Arena i Stavanger for et publikum på rundt 5.000, men den er altså avlyst.
Håper på ny konsert
– Den er definitivt avlyst, dessverre. Det går ut en mail med informasjon til alle dem som har kjøpt billetter. Live Nation forsøker å skaffe en ny dato, sier arenasjef Petter Nystrøm, som forteller at de har holdt på i opptil sju år for å få ham til Stavanger.
Beredskapssjef Torstein Nielsen i Stavanger kommune understreker at det ikke er kommunen som avlyser konserten, men arrangøren.
– De må følge opp både de som skulle opptre, og de som skulle være tilskuere.
Møtes på Skype
Landets storbykommuner har avtalt å møtes på Skype i slutten av hver uke. Første møte fant sted sist fredag etter initiativ fra Bergen kommune, og nest møte blir altså i slutten av inneværende uke.
– Storbyene er enige om å ha jevnlige møter der vi prøver å koordinere eventuelle nye tiltak og dra veksler på informasjonen vi sitter på. Vi som er beredskapssjefer, har også løpende kontakt, sier beredskapssjef Torstein Nielsen i Stavanger kommune til NTB.
I Stavanger har kommunen inntil videre stengt alle innendørs arrangementer med over 500 deltakere.
NTB – Dag Kjørholdt

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Facebook

populær