KORONAVIRUSET

Bryan Adams har klar nye datoer for hele Skandinavia-turneen

Fansen som vil se Bryan Adams må vente til mai. Foto: AP

Bryan Adams har fått på plass nye datoer for sin avlyste Skandinavia-turné – og satser på mai 2020 for Oslo og Stavanger.

Oslo-konserten, som skulle foregått tirsdag den 10. mars, går av stabelen 24. mai, mens onsdagens Stavanger-konsert har fått ny dato 26. mai.

ANNONSE FRA BOSE:

I alt ni konserter ble utsatt i Skandinavia, og alle har nå fått ny plass på turnélisten til «Shine A Light»-turneen om to måneder. Det betyr at kjøpte billetter vil gjelde til ny dato, ifølge Live Nation, som står bak Oslo-konserten.

Bryan Adams skrev først at lokale helsemyndigheter avlyste konsertene hans, noe som nå er endret til at myndighetene «utsatte dem». Nå fortviler fans fra andre land, som har kjøpt billetter så vel som flyreiser og hotellrom for å se Adams, over at de ikke vil få refundert billettutgiftene, på Twitter.

Bryan Adams har fem konserter i Storbritannia i starten av mai 2020, og har planlagt et knippe konserter i april i USA – deriblant på de to gigantfestivalene Coachella og Stagecoach, som samler en kvart million mennesker i California-ørkenen.

Nå frykter mange at disse festivalene vil gå samme veien som SXSW i Austin, Texas, som ble avlyst. Mandag 9. mars skrev Billboard at arrangørene vurderer å flytte begge til oktober måned, siden faren for avlysning ellers sies å være overhengende.

(NTB)

Bryan Adams avlyser i Norge og Danmark

Konsertarrangørene holder pusten: – Kan få store konsekvenser

ANNONSE
ANNONSE

Du vil kanskje også like