FESTIVAL, KORONAVIRUSET

Det blir Moldejazz 2020. Men i koronaminsket utgave.

Molde Jazzfestival 2008: Publikum slo opp paralyene på torget i Molde da Moldejazz åpnet. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix.

Styret i Moldejazz har bestemt seg: Det blir gjennomført festival i juli 2020.

– Dette blir en mindre utgave av den opprinnelig planlagte jubileumsfestivalen, men det blir like fullt et fyldig jubileumsprogram med en rekke bestillingsverk og premierer, skriver festivalen i en pressemelding.

ANNONSE FRA BOSE:

Der påpekes det hvordan gjennomføringen av festivalen, som blir i uke 29, vil skape positive ringvirkninger for både musikere og leverandører som gjennom dette får betalte oppdrag.

– Moldejazz ønsker som den ledende norske jazzfestivalen å gå foran også i denne situasjonen og bidra til å sette en standard for hvordan en festival kan gjennomføres med de restriksjoner som påligger fra myndighetshold, står det videre å lese.

De store arrangementene på Romsdalsmuseet, i Alexandraparken og i Bjørnsonhuset er avlyst, og billettene vil bli automatisk refundert. I i stedet lanseres det et nytt festivalprogram i sin helhet i uke 21, altså om snaue to uker. Deretter starter billettsalget til disse konsertene. (NTB)

 

ANNONSE
ANNONSE

Du vil kanskje også like