Se oss i sosialt media

FESTIVAL

Norsk festival vil la loddtrekning avgjøre hvem som er blant de heldige 200 publikummerne

Publisert

den

Har du vinnerlykke, kan du oppleve rene intimkonserten med artister som Bjørn Eidsvåg og Eva Weel Skram i Steinkjer i sommer.

Festivalsjef Svein Bjørge i Steinkjerfestivalen akter nemlig å la loddtrekning avgjøre hvem som blir blant de heldige 200 som får inntreden på festivalen, som vil bli gjennomført med en rekke konserter fra 19. og 20. juni 2020.
– Alle artistene kommer til byen og vil opptre for maks 200 personer. Alle andre kan se gratis på festivalen, som strømmes på nett. Folk kan melde sin interesse. Så får vi trekke lodd. Å åpne for billettsalg på så store artister vil bli kaos, sier Bjørge til NRK, som skriver at alle kan bli med på loddtrekningen.
Billettene legges trolig ut i midten av mai. Den erfarne festivalarrangøren sier til NRK Trøndelag at det har vært viktig å støtte opp om en bransje i krise.
– Det er superviktig at vi gjør noe og at det er noe aktivitet både for artistene og hele næringskjeden. Å gå en hel sommer uten at noe skjer er krise for hele bransjen, lyder det fra Bjørge, som sier det «er et minusprosjekt» selv med stor velvilje fra artistene. (NTB)

Svein Bjørge er leder for Steinkjerfestivalen. Foto: Privat.


Bjørn Eidsvåg kaller det «et tøft og bra tiltak», og håper flere arrangører har mulighet til å gjøre det samme som Steinkjerfestivalen.
– Alle slike initiativ som gjør at vi får spilt i denne tida priser jeg meg lykkelig over. Jeg blir veldig glad. Dette har vært en mørk og trasig tid for oss. (NTB)
 

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

februar 2024
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Facebook

populær